Paolo Bacigalupi: A kételygyár - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Gabo Kiadó
Paolo Bacigalupi: A kételygyár

Paolo Bacigalupi: A kételygyár

Gabo Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Gabo kiadó jóvoltából jelent meg hazánkban Paolo Bacigalupi új thrillere, ami a Kételygyár címet viseli. A főhősnő, Alix is szembesül az igazsággal, hogy amiben hitt minden hazugság és egy összeesküvés közepén találja magát.
Tarts te is velünk a négy állomásos turnéra, ahol te is kicsit részese lehetsz ennek a hátborzongató valóságnak. Vagy mégsem az?


Eredeti cím: The Doubt Factory
Kiadó: Gabo
Oldalszám: 394
Fordító: Horváth Norbert
ISBN: 9789634060390
A kamasz Alixnek egy jómódú amerikai család tagjaként nincs túl sok problémája, egy nap azonban felkeresi egy titokzatos srác, aki azzal szembesíti, hogy minden, amit az életéről tud, hazugság. Apja abból szerzi pénzét, hogy hiányosan tesztelt gyógyszereket forgalmazó gyárakat véd az áldozatok követeléseivel szemben. Alixnek számolnia kell a lehetőséggel, hogy az eszes és vonzó idegennek, aki egy fiatalokból álló radikális aktivista-csapat feje, talán igaza van, és az események felgyorsulásával el kell döntenie, hogy lebuktatja-e azt az embert, aki felnevelte és mindent megadott neki.



Nyereményjáték

A kételygyár blogturné sem maradhat nyereményjáték nélkül! Ha ügyes vagy, megnyerheted a 3 nyereménykönyv egyikét. De vigyázz, nem lesz könnyű dolgod, ahogy Alixnek sem volt a könnyű felderíteni az igazságot.
A turné minden állomáson egy nagy gyógyszergyártó logóját találod. Nincs más dolgod, mint kitalálni, melyik gyárról is van szó, és a nevet beírni a Rafflecapter doboz megfelelő sorába.
Figyelem! A kiadó csak Magyarország területére szállít. A nyerteseket e-mailben értesítjük, amennyiben nem jelentkeznek 72 órán belül, új nyertest sorsolunk. 

a Rafflecopter giveaway
 

A turné állomásai

07.24. Deszy könyvajánlója
07.27. Tekla Könyvei
07.30. Könyvszeretet
08.02. Kelly & Lupi olvas

0 Reviews:

Post Your Review