Clint Hill & Lisa McCubbin: Mrs. Kennedy és én - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Arany Pöttyös Könyvmolyképző Kiadó memoár
Clint Hill & Lisa McCubbin: Mrs. Kennedy és én

Clint Hill & Lisa McCubbin: Mrs. Kennedy és én

Arany Pöttyös Könyvmolyképző Kiadó memoár
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Felejthetetlen történetek, megdöbbentő események, izgalmas és intim részletek a Kennedy családról egy férfi szemén át, aki premier plánból nézte végig Kennedy elnök halálát és feleségének kálváriáját.

A Blogturné Klub különleges utazásra hív, ismerd meg a Mrs. Kennedy és Én kötetet, és ha szerencsés vagy, meg is nyerheted a könyvet.
Clint Hill & Lisa McCubbin: Mrs. Kennedy és én
Amikor Clint Hillt, a titkosszolgálat ügynökét beosztották a first lady, Jacqueline Bouvier Kennedy védelmére, az ügynök először unalmas teadélutánokra és őszhajú asszonyok társaságára gondolt. De miután találkozott a first ladyvel, annak szépsége, kedvessége, intelligenciája, bájos humora, gyönyörű alakja és különleges szelleme azonnal magával ragadta.

Clint négy éven át Jackie oldalán szolgált Kennedy elnökségének kezdetétől: jelen volt John és Patrick  születésénél, Patrick tragikus halálánál, a Kennedy család nyaralásain, Aristotle Onassis-szal való forró találkozásánál, az elnök meggyilkolásánál, és az azt követő szomorú időszakban is.  Felejthetetlen történetek, megdöbbentő  események, izgalmas, intim részletek, egy férfi különleges élettörténete, aki a világ legizgalmasabb munkáját végezte annak a nőnek az oldalán, akit az egész világ szeretett, s akire túl hamar szörnyű tragédia árnyéka vetült.


Turné állomások:

0 Reviews:

Post Your Review