Duba Gábor: Szabadon foglak - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
New Adult WOW Kiadó
Duba Gábor: Szabadon foglak

Duba Gábor: Szabadon foglak

New Adult WOW Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Vadonatúj kiadó tűnt fel a könyvpiacon a WOW Kiadó, ráadásul a magyar olvasók által nagyon várt, külföldön már óriási sikerű new adult könyvek mellett rögtön egy magyar szerző művét is megjelenteti a könyvhétre időzítve. Duba Gábor: Szabadon foglak regénye egy 18 éves lány viszontagságos útkeresése, teli mély és magasrepüléssel egy izgalmas, érdekfeszítő érzelmi hullámvasúton. A Blogturné Klub három bloggere felnőtt női szemmel ült fel erre a hullámvasútra, tartsatok velünk, és a turné végén egy szerencsés olvasó megnyerheti a könyv egy példányát, a kiadó felajánlásában.
WOW Kiadó 2015.
328 oldal
ISBN: 9789631219975


A nevem tudták, az arcom ismerték. De csak én tudtam, ki és mi van mögötte.
Csak azért illeszkedtem be mindenhol, hogy ne lássák, valójában kilógok a többiek közül. Másként gondolkodtam és másként láttam a világot, mint a többi 18 éves.
Egy nap mégis rátalált valaki a hozzám vezető útra. Mindent nekem adott, és aztán el is vette tőlem.
A sokkból megértettem, hogy minél több olyan pillanatot kell megélnem, amely éppen akkor jó, eltalál, felráz vagy rendbe tesz.
Minden ajtón benyitottam.
Fű, pia, menekülés, bulik és új barátok az életemben: egy domina, egy leszbikus lány és egy díler. Feszíteni akartam a húrt, nem féltem semmitől. Hajtott a kíváncsiság, meg akartam tudni, ki vagyok igazán.
És most itt van ez a férfi. Ideküldték nekem valahonnan, hogy elvegye az önkontrollomat, és cserébe megkapjam önmagamat. Szinte az apám lehetne, és mégis… Tudok annyit róla, ami ahhoz kell, hogy még többet akarjak.


Játék:

A történetben fontos szerepet játszik a korkülönbség. A játékunk most ehhez kapcsolódik, minden állomáson egy híres színész képét láthatjátok. A kérdésünk az, hogy hány évvel fiatalabb az épp aktuális feleségük? Tehát csak egy számot kérünk beírni a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Plusz mínusz egy évet elfogadunk!Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz. A nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére az e-mailünkre válaszolni, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway

Résztvevő blogok:
05.18. Deszy könyvajánlója
05.20. Zakkant olvas
05.22. Kelly és Lupi olvas

0 Reviews:

Post Your Review