Chris Miles - Hű, de nagy vagy! - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Chris Miles gyermekirodalom ifjúsági Manó Könyvek
Chris Miles - Hű, de nagy vagy!

Chris Miles - Hű, de nagy vagy!

Chris Miles gyermekirodalom ifjúsági Manó Könyvek
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Chris Miles: Hű, de nagy vagy!

Fülszöveg:

Jack Sprigley nem egyszerűen későn érő típus: inkább örök éretlen. Lassan tizenöt éves, és még semmi jele nála semmiféle férfiasodásnak. Ami még ennél is rosszabb: a barátai egész szünetre eltűntek, nem is hallott felőlük. Jack azt feltételezi, hogy végleg búcsút intettek neki és gyermektestének, és már annyival előrébb tartanak, hogy pasizni meg csajozni kezdtek. Jack megszívta.
De a fejében hamar megszületik a tökéletes terv, hogyan nyerheti vissza barátait: egyszerűen csak el kell játszania, hogy ő is kamaszodik...

Chris Miles ausztrál gyerekkönyv-szerző első ifjúsági regénye igazi szókimondó kamasz-humorral fűszerezve járja körbe a tizenéves fiúk serdüléssel kapcsolatos mindennapi problémáit. Olyan ez a könyv, mintha Adrien Mole írta volna az Egy ropi naplóját!


Jack a tinédzser évek problémáival küszködik, hiába nyolcadikos, még mindig gyereknek nézik. Chris Miles sziporkázóan vicces könyvét a Blogturné Klub három bloggere mutatja be nektek, sőt, egy példányt meg is nyerhettek a Manó Könyvek Kiadótól. 


Nyereményjáték:


A regényben fontos szerepet kap egy reality műsor, amiben korábban Jack szerepet. A gyerekeket felvonultató showban Jacknek felnőttnek kellett magát tettetnie, eljátszania, hogy dolgozik.

A mostani játékban megmaradunk a reality vonal mellett! Minden blogon találtok egy képet olyan magyar reality műsorról, amiben gyerekek is szerepeltek. A kép alapján találjátok ki, mely műsorról van szó és megnyerhetitek A Hű, de nagy vagy című könyv egy példányát. A győztessel a sorsolás után felvesszük a kapcsolatot, ha 24 órán belül nem válaszol, újra sorsolunk. Sajnos a kiadó csak Magyarország területére postáz.

a Rafflecopter giveaway


A turnéban résztvevő blogok:

05.11. Media Addict.hu
05.14. Zakkant Olvas
05.17. Deszy Könyvajánlója

0 Reviews:

Post Your Review