Jenny Han - Örökké nyár lesz (Nyár trilógia 3.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
ifjúsági jenny han Könyvmolyképző Kiadó
Jenny Han - Örökké nyár lesz (Nyár trilógia 3.)

Jenny Han - Örökké nyár lesz (Nyár trilógia 3.)

ifjúsági jenny han Könyvmolyképző Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Jenny Han - Örökké nyár lesz

Fülszöveg:

Két testvér – Egy igaz szerelem.

A nyár sosem lesz már ugyanolyan.

Belly csak két fiúba volt szerelmes életében, és mindkettőjük vezetékneve: Fisher. Miután az utóbbi két évet Jeremiah-val töltötte, szinte teljesen biztos abban, hogy megtalálta benne a lelki társát.

Szinte.

Conrad még mindig nem tette túl magát a tévedésén, hogy elengedte Bellyt, még ha Jeremiah mindig is tudta, hogy Belly hozzá tartozik. Amikor a lány és Jeremiah elhatározza, hogy összeköti az életét, Conradnak rá kell ébrednie: most vagy soha – vagy elmondja Bellynek, hogy szereti, vagy örökre elveszíti. A lány kénytelen szembenézni az érzéseivel és az igazsággal, amivel valószínűleg mindig is tisztában volt. Nem kerülheti el, hogy összetörje egyikük szívét.

Oldalszám: 280
Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Eredeti cím: We'll Always Have Summer (The Summer I Turned Pretty 3.)
Fordító: Tóth István
ISBN: 9789633992739A végéhez ért Jenny Han sikersorozata, a Nyár-trilógia. A főhőseink immáron a főiskola padjait koptatják, Bellynek pedig végre döntenie kell Jeremiah és Conrad között, annál is inkább, mert egy esküvő is kilátásba kerül. Vajon kit választ Belly?

A Blogturné Klub négy bloggere nehéz szívvel búcsúzik a kedvelt sorozattól, kövesd velünk végig a turnét, és megnyerheted a könyv egy példányát is!

Nyereményjáték: 

A regényben fontos szerepet kap egy bizonyos esküvő, amit természetesen a tengerparton rendeznek meg.

A mostani játékban híres sztárok tengerparti esküvőiről láthatsz képeket, feladatod, hogy a rafflecopter doboz megfelelő sorába írd be, kik vannak a fotón!


Az Örökké nyár lesz egy példányát nyerheted meg. A győztessel a sorsolás után felvesszük a kapcsolatot, ha 24 órán belül nem válaszol, újra sorsolunk. Sajnos a kiadó csak Magyarország területére postáz.


a Rafflecopter giveawayA turnéban részt vevő blogok:

05/10 Media Addict - Borítók
05/13 Zakkant olvas - Idézetek
05/16 Dreamworld - Playlist
05/19 CBooks

1 Hozzászólás: