Varga Bálint: Váltságdíj nélkül - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Kolibri Kiadó Magasfeszültség! könyvek Young Adult
Varga Bálint: Váltságdíj nélkül

Varga Bálint: Váltságdíj nélkül

Kolibri Kiadó Magasfeszültség! könyvek Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Könyvfesztiválra jelent meg a Kolibri Kiadó Magasfeszültség! sorozatának legújabb darabja egy magyar szerző tollából. Varga Bálint: Váltságdíj nélkül című regénye egy izgalmas, veszélyekkel teli utazás, melyben négy osztálytárs próbál kikeveredni a slamasztikából és egymást segítve válaszokat kapni elrablásuk valódi okára. A Blogturné Klub három bloggere véleményezi a történetet a turné során, kövesd a posztokat, ha szerencsés vagy, a kérdésekre válaszolva megnyerheted a kiadó által felajánlott példányt.

Kolibri Kiadó - Magasfeszültség sorozat
348 oldal

Besorolás: YA, kalandregény

Négy gimis egy sötét, dohos pincében ébred… Nyár, haverok, emberrablás.
Doma, Zoli, Zsófi és Max egy sötét, dohos pincében ébred. Hol lehetnek? És vajon hogy kerültek oda? A négy gimis csak arra emlékszik, hogy hazaindultak az év utolsó bulijáról, amit az egyik hipergazdag osztálytársuk rendezett.
Szorult helyzetükben mind egymást okolják a történtekért, hiszen valamennyiük életében van is valami gyanús. Doma édesanyja korábban rendőr volt, most magánnyomozóként dolgozik. Zoli a város legmenőbb brókerének a fia. A belevaló Zsófi, aki a tanév közepén érkezett, maga a két lábon járó rejtély. És ott van Max, aki a legidegesítőbb, legnagyképűbb srác az osztályban.
Rájönnek, melyikük miatt kerültek bajba? És vajon meg tudnak szökni fogvatartóiktól? Minden leleményükre szükségük lesz, hogy az országhatárt és a saját korlátaikat is képesek legyenek átlépni. A Váltságdíj nélkül izgalmas, lebilincselő krimi, melyben a tinisorsokból szövődő különleges hálótól az utolsó oldal után sincs kedvünk szabadulni.

 Ha megtetszett, ITT MEGRENDELHETED 

 Játék:

A regényben szereplő fiatalok szülei nem mindig veszélytelen foglalkozást választottak. A feladat minden állomáson a kiemelt betűket összeolvasva beírni a megfejtést a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz! A nyertesnek 72 óra áll rendelkezésre válaszolni az értesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk!

a Rafflecopter giveaway

Résztvevő blogok:
05.18. Kelly és Lupi olvas
05.21. Zakkant olvas
05.24. Deszy könyvajánlója
 

0 Reviews:

Post Your Review