Mari Jungstedt: Észrevétlen (Anders Knutas 1.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Anders Knutas Mari Jungstedt Tea Kiadó
Mari Jungstedt: Észrevétlen (Anders Knutas 1.)

Mari Jungstedt: Észrevétlen (Anders Knutas 1.)

Anders Knutas Mari Jungstedt Tea Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Tea Kiadó jóvoltából Magyarországon is megjelent Mari Jungstedt svéd újságíró és krimiíró első könyve, az Észrevétlen, mely az Anders Knutas sorozat első kötete. Ennek örömére a Blogturné Klub három bloggere ered a gotlandi gyilkosságok nyomába Knutas felügyelővel.

2015. május 4.-től három blogger teszi közzé a véleményét a könyvről, illetve rengeteg, a történethez tartozó érdekességgel is találkozhattok majd, ha velünk tartotok. Érdemes követnetek a turnét, ugyanis nem csak a könyvvel kapcsolatosan tudhattok meg extra  információkat, de ahogyan az lenni szokott, nyerhettek is!

Kiadó: TEA KIADÓ KFT.
Oldalak száma: 280
Borító: KARTONÁLT RAGASZTÓKÖTÉS
Súly: 250 g
ISBN: 9789638991751
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2015
Fordító: Moldova Júlia
Eredeti cím: Den du inte ser
Svédország legnagyobb szigete, Gotland, hangulatos vidék: a virágzó mákföldek ringanak a szélben, a távolban meg-megcsillan a tenger. De az idilli képet véres gyilkosság zavarja meg. Nem is egy.
A helyi rendőrség rangidősére, a csendes és határozott Knutas főfelügyelőre, álmatlan éjszakák várnak. Az áldozatok múltjának mélyén kutakodva olyan eseményekre bukkannak, amelyekre senki sem számított. Az egyre kilátástalanabbnak tűnő nyomozás közben a nyugodt főfelügyelőnek meg kell küzdenie kollégái türelmetlenségével, a sajtóval, a magánnyal és saját lelkiismeretével is. Hiába próbál objektív és kívülálló maradni, munkája szép lassan átszivárog a mindennapokba, a magánélet legvédettebb zugaiba is. S közben a nyomás napról napra nő.
Mari Jungstedt világszerte több millió eladott példánnyal az egyik legnépszerűbb svéd írónő, aki nőként nem csak nőkhöz szól. Olvasmányos, izgalmas regényével Henning Mankell, Hkan Nesser, Camilla Läckberg és Karin Fossum nyomdokaiba lép.


Nyereményjáték

A regény Svédországban játszódik, és két helyszínt, Gotland szigetét, illetve a fővárost, Stockholmot öleli fel. A játékunk is ehhez kapcsolódik, ugyanis mindhárom bejegyzés végén találtok egy-egy képet, amelyekről fel kell ismernetek stockholmi helyszíneket, vagy éppen lehet, hogy Gotlanddal találjátok szembe magatokat?

A teendőtök nem más, mint hogy a Rafflecopter megfelelő mezőjébe beírjátok a helyes megfejtéseket, illetve a Facebook oldalakat nem csak meglátogatni, hanem likeolni is szükséges a játékba kerüléshez!

Figyelem! A kiadó csak magyarországi postacímre postáz, illetve a nyertesnek a kiértesítéstől számított 72 órán belül jelentkeznie kell, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Sok sikert kívánunk!


A turné állomásai:
05/04 Tekla Könyvei
05/06 Zakkant olvas
05/08 Könyvszeretet

0 Reviews:

Post Your Review