Neal Shusterman: Unwind - Bontásra ítélve - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Disztópia ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó Neal Shusterman Unwind
Neal Shusterman: Unwind - Bontásra ítélve

Neal Shusterman: Unwind - Bontásra ítélve

Disztópia ifjúsági Könyvmolyképző Kiadó Neal Shusterman Unwind
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Mi lenne, ha minden egyes részedet fel lehetne használni másokon? A betegek biztos jobban járnának, de mi történne azokkal, akiket szétbontanak? És ha nem választhatnál, hogy akarsz-e segíteni másokon? Ha tudnád, hogy a szerveid másokban élnek majd tovább? Félnél, vagy várnád a bontást? Vajon a lelkeddel mi lesz?
Az Unwind blogturné során ezekre a kérdésekre keressük a választ, bár nem kizárt, hogy nem fogjuk mindre megtalálni. Ha velünk tartotok a hét állomás során megismerkedhettek a világgal, a szereplőkkel, és ahogy az lenni szokott, nyerhettek is. Gyertek ti is, nézzük meg, hogyan menekülnek szereplőink a végzetük elől.


Sorozat: Unwind 1.
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Oldalszám: 384
Fordító: Illés Róbert
ISBN: 9789633735701

Mi lesz, ha a szüleid téged is szétbontatnak?
Szép új világ?
Egy olyan társadalomban, ahol a nem kívánatos kamaszok testrészeit újrahasznosítják, három szökevény száll szembe a rendszerrel, amely „szétbontaná” őket.
Connortól meg akarnak szabadulni a szülei, mert túl sok a baj vele. Risa árva, és azért jelölték ki bontásra, hogy spóroljanak a költségeken. Lev szétbontását szigorúan vallásos szülei már születése pillanatában eldöntötték. A véletlen sodorja őket egymás mellé, és a kétségbeesés tartja össze őket, ahogy árkon-bokron át menekülnek, miközben tudják, hogy az életük a tét. Ha sikerül megérniük a tizennyolcadik születésnapjukat, már nem bánthatják őket – de amikor egy egész világ vadászik rájuk, a tizennyolc nagyon-nagyon távolinak tűnik.
Te vajon túlélnéd?
http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/neal-shusterman-unwind-6427http://konyvmolykepzo.hu/reszlet/6427_unwind.pdf






Nyereményjáték 


A történetben a bontásra ítélteket elviszik egy helyre, ahol minden szervüket külön tárolóeszközökbe teszik, amelyeket majd később más emberek kapnak meg. Nektek most pont fordítva kell tennetek.
Szétbontottuk az egyik szereplőt, a darabjait a különböző állomáson találjátok. Ha összerakjátok a képet, megkapjátok a szereplő nevét, amit be kell írnotok a rafflecopterbe.

Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére válaszolni az értesítő levélre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

A turné állomásai 


05. 30. Bibliotheca Fummie
06. 01. Media Addict
06. 03. Kelly & Lupi olvas
06. 05. Tekla könyvei
06. 07. Always Love a Wild Book
06. 09. Deszy könyvajánlója
06. 11. Könyvszeretet


0 Reviews:

Post Your Review