Lily King: Írók és szerelmek - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 21. Század Kiadó chick lit kortárs lélektani romantikus
Lily King: Írók és szerelmek

Lily King: Írók és szerelmek

2023 21. Század Kiadó chick lit kortárs lélektani romantikus
Rövid leírás:
Újabb szépséges KULT kötet jelent meg a 21. Század Kiadónál, ráadásul páratlan, élfestett kiadásban. Tartsatok bloggereinkkel, hogy megtudjátok, mit g

Blogturné Részletek

Kiadó: 21. Század Kiadó

Fordító: Nemes Anna

Műfaj: romantikus

Terjedelem: 288 oldal

Casey hatalmas szerelmi csalódás után tér vissza Massachusettsbe. Nemrég vesztette el édesanyját, döbbenetes sokk-ként éri a fájdalom, magányos, pincérnőként dolgozik egy harvardi elitétteremben, és egy nyirkos szobát bérel. Harmincegy évesen élete egyetlen értelmét a kreativitás jelenti, már hat éve dolgozik a regényén. Úgy érzi, az útkeresés éveinek már le kellett volna telniük, vele ellentétben kortársai már felnőttek, tudják, mit akarnak. Egyik este megismerkedik egy jóképű, kedves fiúval, név szerint Silasszal. Aztán pár héttel később megjelenik az étteremben Oscar, akinek két kisfia van. Oscar idősebb, a feleségét gyászolja, de a pályája már sínen van. Casey hirtelen egy szerelmi háromszög küszöbén találja magát, és tisztában van vele: ez a két nagyon különböző kapcsolat két tökéletesen eltérő jövő ígéretét hordozza.
 Újabb szépséges KULT kötet jelent meg a 21. Század Kiadónál, ráadásul páratlan, élfestett kiadásban. Tartsatok bloggereinkkel, hogy megtudjátok, mit gondolnak erről a New York Times bestsellerről – nem mellesleg egy szerencsés játékos megkaparinthatja a kiadó által felajánlott nyereménypéldányt is!

Nyereményjáték

Mostani játékunkat a KULT-könyvek köré építjük. Minden állomáson találtok egy-egy idézetet valamely KULT-könyvből, a ti dolgotok pedig az, hogy beírjátok az adott könyv címét a Rafflecopter megfelelő dobozába. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review