Jennifer Carroll: Varázspartik ​és lakomák a Harry Potter-filmekből - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 21. Század Kiadó filmkönyv illusztrált szakácskönyv
Jennifer Carroll: Varázspartik ​és lakomák a Harry Potter-filmekből

Jennifer Carroll: Varázspartik ​és lakomák a Harry Potter-filmekből

2023 21. Század Kiadó filmkönyv illusztrált szakácskönyv
Rövid leírás:
A hivatalos útmutató segítségével, most akár az otthonunkba is varázsolhatjuk a varázslatos és ünnepi eseményeket.

Blogturné Részletek



Kiadó:
 21. Század Kiadó

Fordító:  Goretity Franciska

Műfaj:  illusztrált, szakácskönyv, filmkönyv

Terjedelem:   192 oldal

Ennek a szórakoztató hivatalos kalauznak a birtokában tervezd meg a tökéletes Harry Potter-partit, feladatokkal, kézműves foglalkozásokkal, partisnackekkel, és olyan időtöltésekkel, amelyek a filmekben szereplő ünnepségeket idézik fel. A Harry Potter-filmek varázsvilága egyszerűen varázslatos eseményeket inspirál. A Varázspartik és lakomák tele van jobbnál-jobb fotókkal, a filmekkel kapcsolatos, kulisszák mögötti részletekkel, és egyszerű, pontokba szedett útmutatással szolgál, hogyan szervezzünk öt különféle Harry Potter-partit. Születésnap, Halloween, a Karácsonyi bál által inspirált estély, otthonos mozimaraton és elbűvölő Harry Potter esküvői fogadás. Minden egyes rendezvényhez részletes leírás tartozik, ötletek, fotók mutatják be, hogyan díszítsük fel a szobákat, mi legyen a svédasztalon, milyen meghívót küldjünk, és hogyan tervezzük meg az időtöltést. A Halál ereklyéi koszorú, házi készítésű Teszlek Süveg, színpompás Roxfort pizza és házi kviddics bajnokság. Az összes feladathoz és recepthez olyasmik kellenek, amik otthon megtalálhatók vagy könnyen beszerezhetők. Jó részük a filmek eredeti grafikáiból származó letölthető sablonokat tartalmaz. Kezdő házigazdáknak és tapasztalt partiszervezőknek egyaránt megfelel. Kis, fesztelen összejövetelt és népes partit is szervezhetsz, ebben a könyvben megvan minden, amit a családtagjaid és barátaid semmiképp nem akarnak kihagyni.

 

Kevés olyan könyv, vagy éppen adaptáció rabolta el annyira bloggereink szívét, mint a Harry Potter sorozat. Rengeteg kisebb és nagyobb összejövetel, vagy esemény jelenik meg az egyes részekben, melyek teljes mértékben elvarázsoltak mindannyiunkat. Mi is szívesen részt vettünk volna azon a bizonyos karácsonyi bálon, vagy éppen egy egyszerű tipikus roxforti lakomán. A hivatalos  útmutató segítségével, most akár az otthonunkba is varázsolhatjuk ezeket az eseményeket. Tarts velünk a turnén, fedezzük fel együtt a varázspartik és lakomák világát és ha neked kedvez a szerencse, meg is nyerheted a kötet egy példányát. 

Nyereményjáték

Bizonyára mindannyian ismeritek az aranycikeszt, vagyis a kviddics legkisebb és leggyorsabb labdáját. Ez a labda a játékosoktól teljesen függetlenül cikázik a pályán, ezért nagyon nehéz megpillantani és megkaparintani. A cikesz elkapása a fogó feladata. Ha ez sikerül, az 150 pontot eredményez a szerencsés fogó csapatának, és ezzel zárul le a mérkőzés. Ebben a játékban, most a fogónak kell segíteni és meg kell találnotok az aranycikeszt a bejegyzésekben. De nem lesz ennyire egyszerű dolgotok, mert néhány jelölés csupán a megtévesztést szolgálja. Ebben a játékban nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni, hogy melyik szó alatt rejlik pontos a cikesz. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review