Arianna Davis: Élj merészen! - Mit tanít nekünk Frida Kahlo - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 ismeretterjesztő Jaffa művészet
Arianna Davis: Élj merészen! - Mit tanít nekünk Frida Kahlo

Arianna Davis: Élj merészen! - Mit tanít nekünk Frida Kahlo

2023 ismeretterjesztő Jaffa művészet
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Kiadó: Jaffa Kiadó

Fordító:  Hessky Eszter

Műfaj:  ismeretterjesztő

Terjedelem:   240 oldal

Mit ​tanulhatunk Frida Kahlótól az életről, a szerelemről és a boldogságról?
A kivételes művészt, Frida Kahlót, aki mára a merészség és a kreativitás jelképévé vált, nemcsak a művészete, hanem a szellemisége miatt is csodálat övezi. Mindenben megelőzte a korát, és művei révén generációk lettek rajongójává az egész világon. De legnagyobb műalkotása a saját élete volt.
A könyv bemutatja a feminista ikonná vált festő jellegzetes stílusát, politikai nézeteit, merészségét, amellyel a szerelmet és a művészetet is megélte, de nem titkolja azt sem, hogy Frida sokat szenvedett élete során, és sokszor törték össze a szívét. Megismerjük végtelenül izgalmas személyiségét, a nőt, aki szenvedélyesen szeretett és ambiciózusan élt, és nem elégedett meg azzal, hogy a férje árnyékában létezzen. Minden fejezet tartogat egy-egy kevéssé ismert történetet, meghitt epizódot Frida életéből, és bemutatja, hogyan küzdötte le az elé tornyosuló akadályokat úgy, hogy vállalta az ideáljait.
Az Élj merészen! arra biztatja a nőket, hogy Fridáról példát véve mindig tartsanak ki, alkossanak bátran, és álljanak ki az igazuk mellett.
 


A Jaffa Kiadó jelentette meg Arianna Davis: Élj merészen! című kiadványát. Mit tanít nekünk Frida Kahlo? Az újságíró szerző nem kevesebbre vállalkozott, minthogy a legendás Frida Kahlo élete és munkássága alapján válaszokat találjon a mai embereket foglalkoztató problémákra. Ha szívesen olvasnád a  kiadványt, kövesd az állomásokat  és a játék megfejtéséért cserébe megnyerheted a könyvet a kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték

Minden állomáson egy-egy kérdést kaptok Frida Kahlo-ról, nincs más dolgotok, mint a megfejtést beírni a rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review