Cassandra Clare: Vaslánc (Az utolsó órák #2) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Árnyvadász Univerzum Cassandra Clare romantikus Urban Fantasy Young Adult
Cassandra Clare: Vaslánc (Az utolsó órák #2)

Cassandra Clare: Vaslánc (Az utolsó órák #2)

2023 Árnyvadász Univerzum Cassandra Clare romantikus Urban Fantasy Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító:  Sándor Alexandra Valéria

Műfaj:  Young Adult, urban fantasy, romantikus

Terjedelem:   624 oldal

Az ​árnyvadászoknak el kell kapniuk egy gyilkost az Edward korabeli Londonban.
Cordelia Carstairsnek mintha mindene meglenne, amire valaha is vágyott. Hamarosan feleségül megy James Herondale-hez, a fiúhoz, akibe kislánykora óta szerelmes. Új élete van Londonban a legjobb barátnőjével, Lucie Herondale-lel és James elbűvölő társaival, a Vidám Zsiványokkal. Nemsokára visszatér hozzá az imádott apja. És ő a Cortana, az ősi kard kiválasztottja.
Az igazság viszont sokkal kegyetlenebb. James és Cordelia házassága egy hazugság, Cordelia hírnevének megmentéséért kerül rá sor. James a rejtélyes Grace Blackthornba szerelmes, akinek bátyja, Jesse évekkel ezelőtt meghalt egy tragikus balesetben. A Cortana égeti Cordelia kezét, amikor hozzáér, az apja pedig megkeseredett és dühös. És egy sorozatgyilkos kezdi tizedelni London árnyvadászait, aki a sötétség leple alatt öl, hogy aztán nyomtalanul eltűnjön.
A Vidám Zsiványokkal együtt Cordeliának, Jamesnek és Lucie-nek a pengés gyilkos nyomába kell erednie a város legveszélyesebb utcáin. Mindeközben mindannyiuknak megvan a saját súlyos titka.


A Könyvmolyképző Kiadó jelentette meg Az utolsó órák sorozat második részét Cassandra Clare tollából: Vaslánc címmel. A rajongók és persze bloggereink is alig várták már, hogy újra elmerülhessenek az Árnyvadász Univerzumban, a kedvenceinknek sikerül-e kézre keríteni a pengés gyilkost Londonban, és vajon a szerelmi szálak miként bonyolódnak tovább. Kövesd az állomásokat  és a játék megfejtéséért cserébe esélyed lesz megnyerni a könyvet a kiadó felajánlásában.
 

Nyereményjáték

A játékunk során minden állomáson idézeteket olvashattok az első részből, a feladat kitalálni a szereplőt, akitől az idézet elhangzik. A rafflecopter doboz megfelelő sorába írd be a karakter nevét.
Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

 

0 Reviews:

Post Your Review