Jill Murphy: Botcsinálta ​boszi - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Fantasy gyermekkönyv illusztrált meseregény Móra Kiadó
Jill Murphy: Botcsinálta ​boszi

Jill Murphy: Botcsinálta ​boszi

2023 Fantasy gyermekkönyv illusztrált meseregény Móra Kiadó
Rövid leírás:
A Móra Kiadó jóvoltából a magyar olvasók is megismerkedhetnek Mildreddel és bepillantást nyerhetnek a Boszorkányakadémia világába.

Blogturné Részletek

 



Kiadó:
 Móra Kiadó

Fordító:  Magyari Andrea

Műfaj:  fantasy, gyermekkönyv, meseregény

Terjedelem:  112 oldal

Seprűn lovagolni nem is olyan könnyű! Szerényi Mildred a legrosszabb diák Kotkot kisasszony boszorkányakadémiáján. A varázslatai rendre félresikerülnek, de valahogy mindig megússza, hogy kicsapják. Egy nap azonban Ethel, a tanárok kedvence úgy felmérgesíti, hogy meggondolatlanul őt is elvarázsolja, s ezzel halálos ellenséget szerez magának…

 

Jill Murphy sorozatának első részének 1974-es megjelenése óta világszerte több mint ötmillió példány kelt el. A Móra Kiadó jóvoltából a magyar olvasók is megismerkedhetnek Mildreddel és bepillantást nyerhetnek a Boszorkányakadémia világába. Tartsatok velünk, ismerjétek meg ezt a kedves boszorkányos történetet, ha pedig nektek kedvez a szerencse nyerhettek is egy példányt a kötetből. 

Nyereményjáték

Jill Murphy regénye egy boszorkányakadémián játszódik, így ebben a játékban olyan idézeteket találhattok minden bejegyzés végén, melyekben megjelenik a boszorkányság valamilyen módon. Nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni a regény íróját és címét. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review