Móra Kiadó babakönyvek blogturné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 baba-mama babakönyv gyerekkönyv Móra Kiadó
Móra Kiadó babakönyvek blogturné

Móra Kiadó babakönyvek blogturné

2023 baba-mama babakönyv gyerekkönyv Móra Kiadó
Rövid leírás:
Ez alkalommal érzékszerv- és szókincsfejlesztő könyvekkel és interaktív lapozókkal is volt szerencsénk megismerkedni.

Blogturné Részletek
Kiadó: Móra Kiadó

Résztvevő könyvek:

https://mora.hu/konyv/sophie-jo-ejszakat-elso-altato-lapozom/ https://mora.hu/konyv/sophie-jo-etvagyat-elso-etkezos-lapozom/ https://mora.hu/konyv/sophie-es-baratai-a-kicsik-elso-szines-lapozoja/ https://mora.hu/konyv/kukucskalj-keresgelj-muu-12-kihajthato-fullel/ https://mora.hu/konyv/kukucskalj-keresgelj-erdo-12-kihajthato-fullel/ https://mora.hu/konyv/apu-es-en-pluss-ujjbabbal-a-konyv-kozepen/ https://mora.hu/konyv/kalandok-az-erdoben-simogatos-lapozo/ https://mora.hu/konyv/malna-a-kivancsi-balna-az-ellentetparok-pancsolokonyv-1-darab-gumibalnaval-es-6-darab-szivacsfigura/ https://mora.hu/konyv/bili-buli-gyakorlas-a-bilin-meglepetesekkel/Immár hagyománnyá vált, hogy év elején bemutatjuk nektek a Móra Kiadó babakönyves újdonságait. Ez alkalommal érzékszerv- és szókincsfejlesztő könyvekkel és interaktív lapozókkal is volt szerencsénk megismerkedni. Tartsatok velünk a blogturnén, és nyerjétek meg a Móra Kiadó által felajánlott Sophie zsiráf könyvcsomagot. 

Nyereményjáték

Játékunk során az állomásokon olyan híres karakterekkel találkozhattok, akikkel a Móra Kiadó kínálatában ismerkedhettek meg. A feladat az, hogy a Rafflecopter doboz megfelelő sorába beírjátok az adott blogon található szereplő nevét. Tartsatok velünk, és nyerjétek meg a Móra Kiadó által felajánlott Sophie zsiráf könyvcsomagot! A feladat során segítséget nyújthat a Kiadó oldala: https://mora.hu

 
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review