Tóth Eszter: Pöttöm Pötty és a Folyadék Szörny - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Könyvmolyképző Kiadó mesekönyv
Tóth Eszter: Pöttöm Pötty és a Folyadék Szörny

Tóth Eszter: Pöttöm Pötty és a Folyadék Szörny

2022 Könyvmolyképző Kiadó mesekönyv
Rövid leírás:
Múlt év végén megjelent Tóth Eszter Pöttöm Pötty-sorozatának a második része, a turnén ezúttal három bloggerünk mondja el a véleményét a könyvről.

Blogturné Részletek

 





Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Műfaj:  mese

Terjedelem: 80 oldal


Bajban a világ, és megmentőre vár!

Pöttöm Pötty, a bátor és dundi tündérlány visszatér, és ismét izgalmas kalandokba keveredik.

Züzüke, a gonosz manó újfent nagy bajt kever, amikor kiszabadítja a félelmetes Folyadék Szörnyet, és rászabadítja a Folyadék Királyság lakóira. Pötty az egyetlen, aki legyőzheti a szörnyeteget, és megmentheti a fogságba esett királynőt.

Vele tart osztálytársa, Berkenye is, aki a legügyesebb vitorlás a tündérvilágban. De vajon sikerrel járnak? Sikerül megmenteniük a királyságot, vagy a Szörnyeteg örökre beszennyezi?
Győzd le Pötty segítségével a Folyadék Szörnyet!
Mesekönyv az egészséges táplálkozásról!

Napjainkban hatalmas gondot jelent a szülőknek, ha rosszul eszik, válogat a gyermekük, vagy akár a fi atalkori elhízás is. Tóth Eszter író, dietetikus üde, vidám története játékos formában ad át táplálkozási ismereteket. Eközben a fi atal olvasót izgalmas kalandokba repíti, ahol a barátság a legnagyobb kincs.
Az első kötet a 8. Aranymosás Irodalmi Válogató nyertes gyermekkönyve.
Vesd bele magad! Falni fogod.

Pöttöm Pötty következő kalandja, ami a Folyadék Királyságba kalauzol el minket, nagyon fantáziadúsan mutatja be a folyadékok szerepét az egészségünk megőrzésében. A mesekönyv segítségével a kisgyermekek egy érdekes történet keretein belül nyerhetnek betekintést az egészséges táplálkozás világába.

– Tóth Fruzsina, dietetikus –

Felolvasásra 4, önálló olvasásra 7 éves kortól ajánljuk!
 


A Könyvmolyképző Kiadónak köszönhetően múlt év végén megjelent Tóth Eszter Pöttöm Pötty-sorozatának a második része. A gömbölyded tündérlány ezúttal a Folyadék Szörnnyel küzd meg az egészséges táplálkozás nevében. A turnén ezúttal három bloggerünk mondja el a véleményét a könyvről, valamint extraként egy interjút is olvashattok majd az íróval. Természetesen a turné végén ti is nyerhettek egy példányt a könyvből.

Nyereményjáték

Mivel a sorozat második része a folyadékokról szól, ezért az állomásokon egy-egy ezekkel kapcsolatos kérdést teszünk majd fel. A válaszokat írjátok be a Rafflecopter megfelelő helyére.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

0 Reviews:

Post Your Review