Majoros Nóra: Pityke és prém - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Fantasy Móra Kiadó
Majoros Nóra: Pityke és prém

Majoros Nóra: Pityke és prém

2022 Fantasy Móra Kiadó
Rövid leírás:
A Móra Kiadónál új borítót és kiadást kapott Majoros Nóra Pityke és prém című regénye, a könyvről ezúttal három bloggerünk mondja el a véleményét.

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Móra Kiadó

Műfaj:  fantasy

Terjedelem: 480 oldalA pitykések birodalmában szigorú rendet tart a keménykezű királynő. Ám az erdő állatbőrt viselő vademberei, a prémesek felkelnek az elnyomás ellen, a határon ellenséges hadsereg állomásozik, és a pórnép is zúgolódik. Minderről mit sem tudnak a királynő ikerlányai: Govalinda és Prillaszári, akik tizenhetedik születésnapjukra készülődnek. Az ünnepség reggelén védett világukba betör egy prémes, aki nemcsak a palotát dúlja fel, hanem a jövőjüket is. Vajon képesek lesznek a királykisasszonyok a birodalom lakóival együtt leküzdeni a tomboló gyűlöletet, vagy kitör a mindenkit elsöprő háború?
 


A Móra Kiadónál új borítót és kiadást kapott Majoros Nóra Pityke és prém című regénye, amely először 2018-ban jelent meg. A történet egyedi módon mutatja be elnyomók és elnyomottak harcát, miközben két királykisasszony jellemfejlődését is végigkövethetjük izgalmas kalandok során. A könyvről ezúttal három bloggerünk mondja el a véleményét, és természetesen a turné végén ti is nyerhettek egy példányt belőle.

Nyereményjáték

A prémesek számára nagyon fontos a természet, tisztelik az állatokat. Ezúttal néhány mondat alapján kell kitalálnotok, hogy az erdő mely állatára gondoltunk, a megfejtést pedig írjátok be a Rafflecopter-doboz megfelelő helyére.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review