Tim Cooke: Találmányok könyve - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 ifjúsági Kolibri Kiadó tudomány
Tim Cooke: Találmányok könyve

Tim Cooke: Találmányok könyve

2022 ifjúsági Kolibri Kiadó tudomány
Rövid leírás:
A Kolibri kiadó jóvoltából 40 fontos találmánnyal ismerkedhetünk meg a kötetben. Természetesen a turné végén ti is nyerhettek egy példányt.

Blogturné Részletek

 





Kiadó: Kolibri

Fordító: dr. Molnár Csaba

Műfaj: tudományos

Terjedelem: 112 oldal



A találmányok megváltoztatják az életünket! Fedezd fel a történelem több mint 40 jelentős innovációját, a vízöblítéses vécétől kezdve a bioüzemanyagon és a mikroszkópon át az internetig!

Tudd meg, hogyan, mikor és miért jöttek létre azok a dolgok, amelyek előre mozdították a világ kerekeit! Találkozz a híres – és a feledésbe merült – feltalálókkal, és merülj el ezzel a szórakoztató útmutatóval a technológia és kütyük világába, amelyek nélkül ma elképzelhetetlen lenne az élet!
 


A tudósoknak és találmányaiknak köszönhetően ma már szinte bármire képes az ember, olyasmikre is, amiket akár száz évvel ezelőtt még csodának tartottak volna. A Kolibri kiadó jóvoltából most egy igazán szép és igényes könyv keretében megismerkedhetünk 40 olyan fontos találmánnyal, ami megváltoztatta a világot és ezáltal az életünket is. Természetesen a turné végén ti is nyerhettek egy példányt a kötetből.

Nyereményjáték

A könyvben sok fontos találmányról olvashatunk. A feladatotok ezúttal az lesz, hogy kitaláljátok, kinek a nevéhez fűződik az adott találmány, és beírjátok a teljes nevét a Rafflecopter-doboz megfelelő helyére.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review