Federica Magrin: Tündérek ​titkos világa - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 ismeretterjesztő mesekönyv Móra Kiadó
Federica Magrin: Tündérek ​titkos világa

Federica Magrin: Tündérek ​titkos világa

2022 ismeretterjesztő mesekönyv Móra Kiadó
Rövid leírás:
A tündérek lenyűgöző világa egyformán elvarázsolja a gyermekeket és gyermeklelkű felnőtteket is.

Blogturné Részletek


Kiadó: Móra Kiadó

Fordító:  Weltler Ildikó

Műfaj:  ismeretterjesztő, illusztrált, mesekönyv

Terjedelem: 48 oldal

Gondolkodtál már azon, hogy vajon hogyan lesz a csúnya hernyóból szépséges pillangó? Hogy mitől olyan édes a méz? Vagy hogy miért olyan színes a szivárvány? Könyvünkből megtudhatod, hogy a látható világ mögött milyen szorgos és fontos munkát végeznek a tündérek. Ők azok, akik óvják és széppé varázsolják a növények és az állatok világát. Ráadásul nemcsak új ismereteket szerezhetsz a természetről, hanem a játékos feladatoknak köszönhetően te magad is kipróbálhatod, milyen izgalmas is tündérként ténykedni. Gyere és ismerd meg ezen aprócska lények különleges mindennapjaikat, tanulj tőlük arról, hogy miként lehet még szebbé, színesebbé tenni a földet!

 

A tündérek lenyűgöző világa egyformán elvarázsolja a gyermekeket és gyermeklelkű felnőtteket is. Ebben a meseszép kiadványban megelevenednek előttünk ezek az apró mesebeli lények. Megismerhetjük a szokásaikat, ellátogathatunk otthonukba és különböző kreatív ötletek segítségével úgy érezhetjük mi is, hogy közéjük tartozunk. Tartsatok velünk, ismerjétek meg ezeknek a különleges lényeknek a mindennapjait és varázsoljuk együtt színesebbé a világot. 

Nyereményjáték

A tündérek világában minden apró lénynek megvan a maga feladata. Minden állomáson találtok egy mesehőst, aki ebből a világból származik. Nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni, hogy milyen típusú tündérről van szó. Segítségképpen odaírtuk minden tündérhez a nevét is, hátha így könnyebben rátaláltok a megoldásra. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review