John Scalzi: A Kaidzsu Állatvédő Társaság - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Agave Godzilla John Scalzi sci-fi science fiction
John Scalzi: A Kaidzsu Állatvédő Társaság

John Scalzi: A Kaidzsu Állatvédő Társaság

2022 Agave Godzilla John Scalzi sci-fi science fiction
Rövid leírás:
John Scalzi az Agave Könyvek sikerszerzője ezúttal egy alternatív dimenzióba kalauzol minket, a kaidzsúk világába. Tartsatok ti is velünk és kövesséte

Blogturné Részletek





Kiadó:
Agave Könyvek

Fordító:  Rusznyák Csaba

Műfaj:  sci-fi

Terjedelem: 314 oldal

Amikor a Covid-19 végigsöpör New Yorkon, Jamie Gray egy ételszállító app futáraként kénytelen dolgozni. Kilátástalan helyzete azonban csak addig tart, amíg egy rendelés teljesítése során összefut Tommal, akivel érintőlegesen ismerik egymást régről. Tom a saját szavai szerint egy „állatjogi szervezetnek” dolgozik, és a csapatának sürgősen szüksége lenne egy egyszerű rakodómunkásra. Jamie, aki bármi mást szívesebben csinálna a futárkodáson kívül, azonnal elvállalja a munkát. Tom csak azt nem köti Jamie orrára, hogy az állatok, amelyekről a csapat gondoskodik, nem a Földön élnek. Legalábbis nem a mi Földünkön. Egy alternatív dimenzióban gigászi, dinoszaurusz-szerű, kaidzsúnak nevezett teremtmények kószálnak emberek nélküli, trópusi világukban. Ők az univerzum legnagyobb és legveszélyesebb pandái, és most bajban vannak. Ugyanis nemcsak a Kaidzsú Állatvédő Társaság talált utat magának ebbe az alternatív világba, hanem mások is. Óvatlanságukért pedig milliók fizethetnek az életükkel a mi Földünkön.


John Scalzi az Agave Könyvek sikerszerzője ezúttal egy alternatív dimenzióba kalauzol minket, a kaidzsúk világába. Tartsatok ti is velünk és kövessétek a bloggereink állomásait, hogy a turné végén tiétek lehessen a kiadó által felajánlott regény egy példánya.

Nyereményjáték

Kaidzsúk márpedig léteznek. Legalábbis a mozivásznon biztosan. Ezúttal ezekből a filmekből láthattok 1-1 kaidzsút és a feladatok csak annyi, hogy a neveiket beírjátok a Rafflecopter doboz megfelelő helyére. (Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review