Shunmyo Masuno: Nyugalom - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 21. Század Kiadó életmód önfejlesztő önsegítő
Shunmyo Masuno: Nyugalom

Shunmyo Masuno: Nyugalom

2022 21. Század Kiadó életmód önfejlesztő önsegítő
Rövid leírás:
A 21. Század Kiadónak hála nemrég csodás kiadásban jelent meg Shunmyo Masuno NYUGALOM című könyve!

Blogturné Részletek

Kiadó: XXI. Század

Terjedelem: 208 oldal

ISBN: 9789635682140

Fordította: Laik Eszter

Műfaj: önsegítő, életmód, életfilozófia

Félsz? Tartasz ​valamitől? Szorongsz? Shunmyo Masuno könyvéből kiderül, hogy aggodalmaid többsége egyszerűen nem igazolódik be. Gondolj bele: hányszor fordul elő, hogy a mindennapjaidat megmérgezi egy rossz sejtelem, de amitől féltél, végül nem következik be! Az életedet jobbá, szebbé, élvezetesebbé teheted pusztán azzal, hogy megszabadulsz felesleges félelmeidtől. • Ne hasonlítsd magadat másokhoz – a nyugtalanságod oroszlánrésze máris elillan; • Szabadulj meg a felesleges dolgoktól, a lehető legegyszerűbb életet éld; • Ne keresgélj, ne rohanj, ne hagyd, hogy megszállottságok legyenek úrrá rajtad; • Értelmezd pozitívan a dolgokat – egyedül rajtad múlik a döntés, hogy boldog vagy, vagy boldogtalan; • Ne áraszd el magadat túl sok információval; • Szállj ki a versengésből – a zen így kerüli a stresszt; • Aggódás helyett inkább cselekedj – ezáltal kétségtelenül jobbra fordulnak a dolgok. Ez a könyv eszköz, amelynek 48 leckéje és csaknem 30 zen szólásmondása segít abban, hogy elfogadd magadat, és örömödet leld a korábbinál nyugodtabb, higgadtabb, pozitívabb énedben. 
 

A 21. Század Kiadónak hála nemrég csodás kiadásban jelent meg Shunmyo Masuno NYUGALOM című könyve! A kerttervezőként is dolgozó japán szerzetes második magyarul megjelent könyvében segít olvasóinak megszabadulni felesleges félelmeitől, szükségtelen szorongásaitól. Tartsatok bloggereinkkel az elfogadáshoz vezető úton, és ne feledjétek, hogy a blogturné végén egy szerencsés olvasónk meg is nyerheti a könyvet!

Nyereményjáték

Japán csodálatos ország telis-tele olyan helyekkel, amik örömöt és pihenést hoznak a szívünkbe, akkor is, ha csak képen nézzük őket. Minden állomáson találtok egy ilyen helyet (épületet, tavat, hegyet, etc.), és szeretnénk, ha kitalálnátok a várost vagy a prefektúrát, ahol található! Helyes válaszaitokat a rafflecopterbe várjuk! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Csak magyarországi címre postázunk.) 

0 Reviews:

Post Your Review