Sarah Winman: Csendélet - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 21. Század Kiadó szépirodalom
Sarah Winman: Csendélet

Sarah Winman: Csendélet

2022 21. Század Kiadó szépirodalom
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



Kiadó: 21. Század

Fordító:  N. Kiss Zsuzsa

Műfaj: Szépirodalom

Terjedelem: 430 oldal

1944, hullanak a bombák Toszkánában, és egy borospince romjai között találkozik két idegen. Különleges estét töltenek együtt. Ulysses Temper fiatal brit katona, Evelyn Skinner hatvanas művészettörténész. Talán kém is? Evelyn azért utazott Olaszországba, hogy festményeket mentsen meg a pusztulástól, és felidézze, milyen volt, amikor találkozott E. M. Forsterrel, és belehabarodott egy olasz szobalányba Firenzében, egy kilátással rendelkező szobában. Ahogy Evelyn az igazságról és a szépségről beszél, Ulysses fejében szárba szökken egy gondolat, amely évtizedekre megváltoztatja életpályáját, sőt a szeretteiét is.
 


Sarah Winman legújabb, kívül belül csodás regényében, amely a 21. Század Kiadó gondozásában jelent meg a történelem, a művészet, a szépség és a kisemberek összefonódásáról egymásra hatásáról mesél. Tartsatok a bloggereinkkel és merüljetek el ebben a különleges világban, s ha velünk játszatok, esélyetek van egy példányt is megnyerni a könyvből.

Nyereményjáték

Firenze és a műkincsek fontos szerepet játszanak a regényben, ezért most a városban található Uffizi Képtár gyűjteményében lévő festményeket kell felismernetek. A festő nevét és a mű címét írjátok a megfelelő sorokba. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review