Bálint Ágnes turné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 gyermek- és ifjúsági irodalom Móra Kiadó
Bálint Ágnes turné

Bálint Ágnes turné

2022 gyermek- és ifjúsági irodalom Móra Kiadó
Rövid leírás:
Idén októberben lesz száz éve, hogy sokunk egyik kedvenc magyar gyerek- és ifjúsági könyv írója, Bálint Ágnes született.

Blogturné Részletek




Kiadó:
 Móra Kiadó

Író:  Bálint Ágnes

Műfaj:  gyermek- és ifjúsági regények



A turnéban szereplő kötetek: - Frakk a macskák réme - Mi újság a Futrinka utcában? - Jó éjszakát, Maci! - Szeleburdi család - Hajónapló

 

Idén októberben lesz száz éve, hogy sokunk egyik kedvenc magyar gyerek- és ifjúsági könyv írója, Bálint Ágnes született. Történetein generációk nőttek fel, könyvei nagy népszerűségnek örvendenek a mai napig. Az írónő emlékére egy különleges turnéval szeretnénk az olvasóinknak kedveskedni, a Móra Kiadó kínálatában megjelent írásaiból szemezgettünk és ezekről írunk nektek. Tartsatok velünk,  nyerjétek meg a Móra Kiadó által felajánlott könyvcsomagot, amely a Frakk a macskák réme és a Szeleburdi család című könyveket tartalmazza. 

Nyereményjáték

Ebben a játékban Bálint Ágnes életével kapcsolatban teszünk fel nektek kérdéseket. Nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni a megfelelő választ. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

0 Reviews:

Post Your Review