Kennedy Ryan: Block Shot – Blokkolt dobás - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Könyvmolyképző Kiadó romantikus Rubin pöttyös
Kennedy Ryan: Block Shot – Blokkolt dobás

Kennedy Ryan: Block Shot – Blokkolt dobás

2022 Könyvmolyképző Kiadó romantikus Rubin pöttyös
Rövid leírás:
A sokak által kedvelt Távoli dobás után ezen turnénk során a Blokkolt dobásról olvashatjátok bloggereink véleményét. Vajon Jared és Banner története i

Blogturné Részletek




Kiadó: Könyvmolyképző

Fordító: Rácz Kata

Műfaj: romantikus

Terjedelem: 520 oldal

ELLENSÉGEK VOLTAK, ÉS Egymásba SZERETTEK – önálló szerelmi történet a második esélyről a sportmenedzsment gyilkos világából. JARED Ha annyi dollárom lenne, ahányszor a szívem kihagyott egy ütemet Banner Moralestől… A szívem, amiről mindenki azt hiszi, jégből van. A haragja… izgató. Minden pillantásától, ahogy szikrát szór a szeme, és minden fogcsikorgatástól… Nos, gondolom, sejted. Ha annyi dollárom lenne, ahányszor helyrerakott, még gazdagabb ember lennék. Sikeres sportügynök vagyok, mert azt feltételezem, hogy a „nem” azt jelenti, hogy még átgondolod. Biztos vagyok benne, hogy azt akartad mondani, hogy „Rögtön jövök!”. Azt mondják, még a gazdag pasik sem kapnak meg mindent, amit akarnak, de ők nem tudják, mik a játékszabályok. A trükk az, hogy hagyni kell, hadd találgassanak. Vegyük csak Bannert! Azt hiszi, nyerni fog, de ebben a játékban? Hiszen azt sem tudja, hogyan kell játszani. BANNER Ha annyi dollárom lenne, ahányszor Jared Foster összetörte a szívem, pontosan egy dollárom lenne. Egy éjszaka. Egy hatalmas baklövés. Egy dollár… Részemről ennyi. Továbbléptem. Sikerre leltem egy férfiak uralta területen. Mindent, amire képesek, én jobban csinálok náluk. Övék lehet a terület, miközben én bevállalom a dobásokat, és blokkolom másokét, ha muszáj. És Jarednek van képe azt gondolni, hogy kap egy második esélyt? Ne már! Ülj le szépen! Ülj, ahova csak akarsz! Én addig pont levegőnek nézem a pasit, aki az érzéki vonásaival mintha az álmaimból lépett volna ki. Ó, én nem mondom, hogy ez egy diadalmenet. De enyém az az egy dollár, és Jared nem fog megszerezni.


A sokak által kedvelt Távoli dobás után ezen turnénk során a Blokkolt dobásról olvashatjátok bloggereink véleményét. Vajon Jared és Banner története is olyan pozitívan alakul, mint az előző kötetben August és Irisé? Tartsatok bloggereinkkel, ugyanis egy, a kiadó által felajánlott nyereménypéldány csak rátok vár!

Nyereményjáték

Mivel a sorozatban nagy szerepet kap a kosárlabdázás, ezért a mostani játékunk is ezzel kapcsolatos. Minden állomáson találtok egy híres kosárlabdázóról egy képet, a ti dolgotok pedig beírni a Rafflecopter megfelelő dobozába, hogy ki látható az adott állomáson. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review