Chris Carter: A hívás - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 a hívás chris carter General Press krimi pszicho-thriller thriller
Chris Carter: A hívás

Chris Carter: A hívás

2022 a hívás chris carter General Press krimi pszicho-thriller thriller
Rövid leírás:
A General Press kiadó jóvoltából hozzánk is megérkezett Chris Carter nagy sikerű Robert Hunter sorozatának egy újabb kötete.

Blogturné Részletek

 


Kiadó: General Press

Fordító: Szabó István

Műfaj: Krimi

Terjedelem: 344 oldal

Egy fárasztó hét után Tanya alig várja, hogy átadhassa magát a pihenésnek, de a telefon csörgése megzavarja a készülődésben. A késői órán a legjobb barátnője, Karen szeretne vele beszélni. Tanya fogadja a videóhívást, és ezzel búcsút is mondhat a nyugodt estéről szőtt terveinek, hiszen ami a vonal túlsó végén várja őt, az maga a rémálom. Karent valaki megtámadta, és egy székhez kötözte a saját nappalijában. Ha Tanya megszakítja a hívást, vagy csak elfordítja a tekintetét a kijelzőről, a barátnője meghal, a következő pedig ő maga lesz – ígéri neki a mély, reszelős, démoni hang. A szabadulásért pedig csak egyetlen pontos választ vár a merénylő: mi Karen telefonszáma? A Los Angeles-i rendőrség különleges egységének nyomozói, Hunter és Garcia ezúttal egy olyan ragadozó nyomába erednek, aki az utcákon és a közösségi médiában figyeli és gyűjti az áldozatait, névtelen üzenetekkel zaklatja őket, és a rettegésükre szomjazik.

 
A General Press kiadó jóvoltából hozzánk is megérkezett Chris Carter nagy sikerű Robert Hunter sorozatának egy újabb kötete. Tartsatok velünk, hogy lehetőségetek legyen megnyerni ennek a zseniális kriminek egy példányát!

Nyereményjáték

Kíváncsiak vagyunk, felismeritek-e a képen látható híres nyomozókat. Nincs más dolgotok, mint beírni a helyes megfejtést a Rafflecopter doboz megfelelő rubrikájába!


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review