Max Brallier: Az utolsó srácok a Földön és a Rémálom Király - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Fantasy ifjúsági illusztrált Könyvmolyképző zombik
Max Brallier: Az utolsó srácok a Földön és a Rémálom Király

Max Brallier: Az utolsó srácok a Földön és a Rémálom Király

2022 Fantasy ifjúsági illusztrált Könyvmolyképző zombik
Rövid leírás:
Harmadik alkalommal szegődünk Jack és barátai mellé, hogy megtudjuk, hogyan élhet túl néhány kölyök egyedül egy szörnyes-zombis valóságban.

Blogturné Részletek


Kiadó: Könyvmolyképző

Fordító: Sándor Alexandra Valéria

Műfaj: ifjúsági

Terjedelem: 272 oldal

A ​zombiapokalipszis utáni élet eléggé bejön a 13 éves Jack Sullivannek: egy irtó menő lomberődben él a legjobb barátaival, hús-vér Mario Karttal száguldozik a városban, van egy csapatnyi szörnyhaverja, rendszeresen harcol zombikkal, és általában véve úgy kezeli az életet, mintha videójáték lenne! De aztán Jack barátai döbbenetes felfedezést tesznek: talán mégsem ők az utolsó srácok a Földön. Ez remek hír mindenkinek… kivéve Jacket. Mert ha más embereket is találnak, a barátai nem maradnak sokáig vele! Jack egyetlen reménye, hogy megőrizze a dolgokat úgy, ahogy vannak, ha bebizonyítja: itt minden tökéletes, őrülten mókás az élet, és semmi más nem lehetne ennél jobb. Az egyetlen probléma: nehéz meggyőzni a barátait, hogy minden szuper, miközben egy szörnyűséges Rémálom Király üldözi őket, plusz egy ősi gonosz, aki nem nyugszik, ameddig el nem pusztítja a Földet. Affene! Lehet, hogy a szörnyapokalipszis utáni élet bonyolultabb, mint Jack gondolta… New York Times és USA Today bestsellersorozat, több millió eladott példánnyal! KÜLDETÉS INDUL! Vágj bele az USAF olvasásába, és szerezz brutál plecsniket! És tudod, mit? Eljött a te időd! Tedd kötelezővé a szüleidnek! Figyeld meg, mit lépnek! ;)

Már harmadik alkalommal szegődhetünk Jack, a Posztapokaliptikus akcióhős és barátai mellé, hogy megtudjuk, hogyan élhet túl néhány kölyök egyedül egy szörnyektől és zombiktól hemzsegő városban. Humoros és tanulságos történet birtokába kerülhetünk, melyből kiderül, mennyit is ér a barátság.

Nyereményjáték

Ha már Rémálomkirály, ezúttal olyan könyveket keresünk, melyek fülszövege szintén rémálmokat tartalmaznak. Minden állomáson találhattok egy rémálmos fülszövegrészletet (a fontosabb szereplők nevét kihagytuk, hogy egy kicsit kutatnotok is kelljen), nektek pedig annyi a dolgotok, hogy megírjátok nekünk a Rafflecopter megfelelő sorában, hogy az egyes fülszövegek melyik könyvekhez tartoznak (szerező+cím). (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review