Rupi Kaur: otthon test - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Arany Pöttyös Könyvmolyképző vers
Rupi Kaur: otthon test

Rupi Kaur: otthon test

2022 Arany Pöttyös Könyvmolyképző vers
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Kiadó: Könyvmolyképző

Fordító: Kamper Gergely

Műfaj: vers

Terjedelem: 192 oldal

belemerülök testem kútjába és egy másik világba jutok minden ami csak kell már megvan bennem nem kell sehol máshol keresnem – otthon



Ismét a Könyvmolyképzőnél érkezik a legismertebb instaköltő, Rupi Kaur új könyve. A harmadik, ‘otthon test’ című verseskötetében a tőle már jól megszokott stílusban olvashatunk szösszeneteket többek között a feminizmus, depresszió, bántalmazás, önmegvalósítás témaköreiben. Tartsatok velünk, ha érdekel, mit gondolunk a kötetről!


Nyereményjáték

Ebben a játékban magyar instaköltőket keresünk. A feladatotok, hogy keressetek ilyen szerzőket vagy Instagram oldalakat, és írjátok be azok nevét a Rafi dobozba – minden állomáson mást. Ha nem ismertek ilyeneket, segítségképp az értékelések szövegében elrejtettünk egy-egy linket, amelyek instaköltők oldalaira vezetnek, és ezeket felhasználhatjátok a játékban.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

0 Reviews:

Post Your Review