Omid Scobie – Carolyn Durand: A szabadság nyomában: Harry és Meghan - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
21. Század Kiadó A szabadság nyomában Harry és Meghan életrajz
Omid Scobie – Carolyn Durand: A szabadság nyomában: Harry és Meghan

Omid Scobie – Carolyn Durand: A szabadság nyomában: Harry és Meghan

21. Század Kiadó A szabadság nyomában Harry és Meghan életrajz
Rövid leírás:
A Blogturné Klub tagjai most a XXI. Század Kiadónál most megjelent, Harry és Meghan életéről szóló könyvet mutatják be, amit meg is nyerhettek!

Blogturné Részletek



Kiadó: XXI. Század

Fordító: Békési József, Gömöri Péter, Novák Gábor

Műfaj: életrajz

Terjedelem: 384 oldal

Amikor kipattant a brit királyi herceg és az amerikai színésznő románcának híre, a világ szinte csak rájuk figyelt, a média fokozott érdeklődéssel követte az eseményeket. Ám hiába olvashattuk folyamatosan a sussexi herceggel és hercegnével kapcsolatos címlapsztorikat – eljegyzésükről, esküvőjükről, Archie fiuk születéséről, majd arról a példátlan döntésükről, hogy szakítanak a királyi udvarral –, kevesen ismerik Harry és Meghan igaz történetét. A szabadság nyomában révén most először tekinthetünk a szalagcímek mögé, feltárva Harry és Meghan közös életét, eloszlatva a sok pletykát és félreértést, melyekkel a párnak meg kellett küzdenie. Omid Scobie és Carolyn Durand a brit királyi család programjairól tudósító újságírócsapat tagja, így náluk jobban kevesen ismerhetik a fiatal pár életét. Scobie és Durand interjúkat készítettek a párhoz legközelebb álló emberekkel, így A szabadság nyomában egyedülállóan őszinte, közeli és lefegyverző portré egy magabiztos, befolyásos, forradalmi gondolkodású párról, akik nem féltek szakítani a hagyományokkal. Elhatározták, hogy a reflektorfénytől távolabb fognak élni, és az egész világon egyedülálló humanitárius örökséget hagynak hátra.

 



Harry és Meghan. Nem valószínű, hogy a két keresztnevet egymás mellett hallva, olvasva ne tudná valaki, kikről is van szó. Még ha kiléptek is a királyi család kötelékéből, mindenkinek rögtön eszébe jut a világraszóló, mesés esküvő, Diana és persze az őket gyakran követő botrányok és viták. A szabadság nyomában az ő történetük – a királyi családban töltött hónapjaik meséje, az ő szemszögükből. Vajon kik ők? És hogyan jutottak el addig a döntésig, hogy feladják királyi életüket? A Blogturné Klub tagjai 6 állomásos turnén mutatják be a könyvet, amit a végén meg is nyerhettek!

Nyereményjáték

Mennyire követtétek a Harry és Meghan életével kapcsolatos eseményeket? Most ezt tesszük próbára! A turné minden állomásán találtok egy fotót és egy esemény nevét - ám ezek nem passzolnak össze. A feladat egyszerű: minden fotó és esemény kapott egy betűt és egy számot, nektek annyi a feladatotok, hogy a helyes betű-szám kombinációkat beírjátok a Rafflecopter doboz soraiba. Fontos! A párosok sorrendje teljesen mindegy, a lényeg, hogy passzoljanak a párok. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

  • 09.23. Deszy könyvajánlója

0 Reviews:

Post Your Review