Acsai Roland, J. Kovács Judit: Kerekítő manó mini meséi - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 gyermekkönyv mesekönyv Móra Kiadó
Acsai Roland, J. Kovács Judit: Kerekítő manó mini meséi

Acsai Roland, J. Kovács Judit: Kerekítő manó mini meséi

2020 gyermekkönyv mesekönyv Móra Kiadó
Rövid leírás:
Idén ősszel a Móra Kiadó gondozásában megjelent a Kerekítő könyvcsalád 18. kötete, amelyben megismerkedve a négy évszakkal, Kerekítő manó és Kacska macska négy aranyos kalandjának válhatunk részesévé. Tartsatok velünk a Blogturnén, és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott két példány egyikét a könyvből!

Blogturné Részletek





Kiadó: Móra Könyvkiadó

Szerző: Acsai Roland, J. Kovács Judit

Műfaj: Mesekönyv

Terjedelem: 56 oldal

Ismeritek Kerekítő manót és Kacska macskát? Találkoztatok már velük mondókás- és mesekönyvekben vagy Kerekítő foglalkozásokon? Most róluk olvashattok négy rövid történetet. Kerekítő manó és hű barátja minden évszakban feltalálja magát: nyáron szivárványt festenek, ősszel segítenek koppanni a gesztenyéknek, a tél egy gyönyörű hógömbben talál rájuk, tavasszal pedig felvidítják a pityergő virágsárkányt.
 


Nyereményjáték

Mostani játékunk során egy-egy korábban megjelent Kerekítő könyv címét keressük, amihez minden állomáson találtok egy-egy az adott kötetre jellemző mondatot. A feladat az, hogy kitaláljátok, hogy melyik könyvre gondoltunk, és a helyes megoldást beírjátok a rafflecopter doboz megfelelő helyére. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)




0 Reviews:

Post Your Review