Lisa Wingate: Eltűnt testvéreink könyve - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Libri Könyvkiadó történelmi fikció
Lisa Wingate: Eltűnt testvéreink könyve

Lisa Wingate: Eltűnt testvéreink könyve

Libri Könyvkiadó történelmi fikció
Rövid leírás:
Lisa Wingate, a több mint kétmillió példányban elkelt sikerkönyv, az Elrabolt életek szerzője drámai történettel tér vissza olvasóihoz.

Blogturné Részletek


Kiadó: Libri Könyvkiadó

Fordító: Getto Katalin

Műfaj: történelmi fikció

Terjedelem: 489 oldal

Lisa Wingate, a több mint kétmillió példányban elkelt sikerkönyv, az Elrabolt életek szerzője drámai történettel tér vissza olvasóihoz. Louisiana, 1875 Az amerikai polgárháború már tíz éve véget ért, a rabszolgaságot felszámolták. Az ültetvényeken egykori rabszolgák dolgoznak, hogy keserves munkájukkal megváltsák a földet, amelyet megművelnek. Egy nap az ültetvény urának nyoma vész, és ezzel örökre összefonódik három fiatal lány sorsa. Lavinia, a tehetős ültetvényes örököse, Juneau Jane, a földbirtokos félvér lánya és Hannie, az egykori rabszolga összefognak, és vakmerő utazásra indulnak. Lavinia és Juneau Jane az apjukat keresik, hogy így biztosítsák örökségüket, Hannie pedig a családtagjait reméli megtalálni, akiktől a polgárháború előtt szakították el. Louisiana, 1987 Új tanárnő érkezik a déli kisvárosba, Augustine-ba. A tapasztalatlan Benedettát sokkolja, hogy az iskola tanulói - egykori rabszolgák leszármazottai - hiába az eltelt több mint száz év, még mindig nyomorban élnek. A helyi közösség ráadásul gyanakvó, és elzárkózik minden újdonságtól. Ám a viharvert tölgyfák övezte, egykori ültetvényesház könyvtárszobájában olyan történet rejlik, melynek hatására minden megváltozhat. A polgárháborút követően a déli újságokban rendszeresen jelentek meg hirdetések az "Eltűnt barátok" rovatban. A hajdani rabszolgák így próbálták megtalálni elveszített, távoli tájakra eladott családtagjaikat. Lisa Wingate szívbe markoló történelmi regényét ezek a hirdetések ihlették.

 

Augusztusban jelent meg a Libri Kiadó gondozásában Lisa Wingate újabb történelmi ihletésű regénye az Elveszett testvéreink könyve. A polgárháborút követően a déli újságokban rendszeresen jelentek meg hirdetések az "Eltűnt barátok" rovatban. A hajdani rabszolgák így próbálták megtalálni elveszített, távoli tájakra eladott családtagjaikat. Lisa Wingate legújabb magyarul megjelent kötetét ezek a hirdetések ihlették. Tartsatok velünk, ismerjétek meg Ti is ezt  a nagyszerű kötetet és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott nyereménykönyvet. 

Nyereményjáték

Mivel Lisa Wingate legújabb magyarul megjelent könyvét is a történelem ihlette, így a játékunkban az ilyen típusú kötetekre koncentrálunk. Minden állomáson találtok egy idézetet, nincs más dolgokat, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni, hogy ki a regény írója, és mi a címe. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review