Gryllus Vilmos: Vízcseppmesék - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Central Könyvek Gryllus Vilmos illusztrált mese
Gryllus Vilmos: Vízcseppmesék

Gryllus Vilmos: Vízcseppmesék

2020 Central Könyvek Gryllus Vilmos illusztrált mese
Rövid leírás:
Gryllus Vilmos meséin és dalain már több generáció cseperedett fel. Legújabb, Vízcseppmesék című kötetében két rövid történetet olvashatunk...

Blogturné Részletek

 


Kiadó: Central Könyvek, 2020
Műfaj: mesekönyv
Terjedelem: 48 oldal

Fülszöveg: „Szerettem esténként mesélni a gyerekeimnek. Legjobban fejből, csak mondani, ahogy jön. Ezek a mesék aztán többször is előkerültek, alakultak, véglegesedtek. Itt van most közülük kettő. Az elsőt a fiamnak mesélgettem, a másodikat a lányomnak. De rég volt! Örömmel idézem fel őket, hátha nektek is tetszenek majd. És persze hogy a természetről szólnak, mi másról? Az egyik egy vízcsepp, a másik egy felhő története. Fogadjátok szeretettel!” Gryllus Vilmos

 

Gryllus Vilmos meséin és dalain már több generáció cseperedett fel. Legújabb, Vízcseppmesék című kötetében két rövid történetet olvashatunk, melyekben központi szerepet tölt be éltető elemünk, a víz. Ha kíváncsiak vagytok erre a bájos kötetre, tartsatok bloggereinkkel a három állomáson át, és játsszatok a Teknős Könyvek által felajánlott nyereménypéldányért!

Nyereményjáték:

Mostani nyereményjátékunkban Gryllus Vilmos dalainak nyomába eredünk. Minden állomáson találtok egy-egy versszakot, aminek azonban hiányzik az utolsó szava! A ti feladatotok, hogy a hiányzó szót beírjátok a rafflecopter doboz megfelelő helyére.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review