Rachael Lippincott: Két lépés távolság - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 romantikus YA Young Adult
Rachael Lippincott: Két lépés távolság

Rachael Lippincott: Két lépés távolság

2019 romantikus YA Young Adult
Rövid leírás:
Stella Grant a legtöbb tinédzserrel szemben ideje java részét egy kórházban tölti, mivel cisztás fibrózisa van, de a lány mégis megtalálja a módját, hogy tartsa a kapcsolatot a barátaival, és egy felkapott Youtube-csatornát vezessen betegségéről! Stella szigorúan betartja a kezeléseket, időben beveszi a gyógyszereit, három lépés távolságot tart a többi betegtől, vagyis mindent megtesz, hogy új tüdőt kaphasson. A kórházban felbukkanó új beteg, Will Newman tekintete viszont megakad a lányon, és megpróbál közel kerülni hozzá! A Könyvfesztiválon a kiadó standjánál már beszerezhetitek a Két lépés távolság című könyvet, de addig is kövessétek bloggereinket ennek a nem szokványos szerelmi történetnek a turnéján. Ne felejtsetek el játszani, mert a turné végén a Maxim kiadó jóvoltából kisorsolunk három példányt a regényből.

Blogturné Részletek


Kiadó: Maxim kiadó

Oldalszám: 288

Műfaj: romantikus, YA

Eredeti cím: Five feet apart

Fordító: Stier Ágnes

ISBN: 9789634990468

Nemsokára a mozikban Haley Lu Richardson és a Riverdale dögös bandavezérét játszó Cole Sprouse magával ragadó főszereplésével! Szerethetsz valakit, akihez sosem érhetsz hozzá? Stella Grant élete minden pillanatát pontosan megtervezi. Cisztás fibrózissal küzd, és egyedül egy új tüdő adhatna neki egy kicsit hosszabb, könnyebb életet. Mindig szigorúan három lépés távolságot kell tartania más betegektől, és ő nem olyan, aki kockáztatni merne. Egészen addig, amíg be nem toppan az életébe a vad Will Newman, akinek rakoncátlan tincseitől és csodás kék szemétől Stella gyomra azonnal szaltózni kezd. Azonban a fiú éppen az, akitől a lánynak mindenképp távol kéne tartania magát, hiszen már a lehelete is életveszélyes lehet a számára. De mi van, ha a szívük és zsigeri vágyódásuk egyre közelebb húzza őket egymáshoz? Ha csak egy kicsit lefaraghatnának a távolságból… Vajon két lépés tényleg olyan veszélyes lenne, ha egyszer csak így nem törik össze a szívük?
 

Stella Grant a legtöbb tinédzserrel szemben ideje java részét egy kórházban tölti, mivel cisztás fibrózisa van, de a lány mégis megtalálja a módját, hogy tartsa a kapcsolatot a barátaival, és egy felkapott Youtube-csatornát vezessen betegségéről! Stella szigorúan betartja a kezeléseket, időben beveszi a gyógyszereit, három lépés távolságot tart a többi betegtől, vagyis mindent megtesz, hogy új tüdőt kaphasson. A kórházban felbukkanó új beteg, Will Newman tekintete viszont megakad a lányon, és megpróbál közel kerülni hozzá! 
A Könyvfesztiválon a kiadó standjánál már beszerezhetitek a Két lépés távolság című könyvet, de addig is kövessétek bloggereinket ennek a nem szokványos szerelmi történetnek a turnéján. Ne felejtsetek el játszani, mert a turné végén a Maxim kiadó jóvoltából kisorsolunk három példányt a regényből.

Nyereményjáték

Stella és Will fiatal koruk ellenére elég sokat vannak kórházban a betegségük miatt, így ma az lesz a dolgotok, hogy hozzájuk hasonló (vagyis beteg) kamaszokat keressetek! A rafflecopter feletti képen szereplő kamasz történetbeli KERESZTNEVÉT írjátok be a dobozba. Annyit segítünk, hogy nem csupán annyi a közös Stelláékban és a keresett fiatalokban, hogy van valami komoly betegségük, hanem mindannyiuk történetéből készült filmadaptáció is! (Az egyik karakter valamiért kakukktojás. Aki tudja, hogy ki, írja be a blog nevét az EXTRA feliratú rubrikába, de ne spoilerezzetek!) (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review