Marvel Studios - Szereplők nagykönyve - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 ismeretterjesztő Kolibri Kiadó Marvel szuperhős
Marvel Studios - Szereplők nagykönyve

Marvel Studios - Szereplők nagykönyve

2019 ismeretterjesztő Kolibri Kiadó Marvel szuperhős
Rövid leírás:
A Kolibri kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent a Marvel Studios - Szereplők nagykönyve, mely egyetlen rajongó polcáról sem hiányozhat. Ha szeretnéd tetőtől talpig megismerni az univerzum összes hősét, nagy hatalmú gonoszát és követőiket, az álnok kémeket, a bátor katonákat és azokat a hétköznapi embereket is, akik minduntalan belekeverednek a hősök nagyszabású csatáiba, akkor tarts a Blogturné Klub kilenc bloggerével. Kövesd a turnét, játssz és vidd haza a könyv egy példányát!

Blogturné Részletek


Kiadó: Kolibri Kiadó

Fordító: Sárpátki Ádám

Műfaj: ismeretterjesztő, szuperhős

Terjedelem: 176 oldal

Fülszöveg:
Rajongó vagy? Tudj meg mindent kedvenceidről – legyenek aprók, hatalmasok, szupererősek vagy hétköznapi emberek – Vasembertől Pókemberen át egészen Marvel Kapitányig!
Ez a könyv segít megismerni a szereplők életén keresztül a Marvel-filmek több mint egy évtizedének történetét. De nem csupán a hősökről esik benne szó: itt megtalálod a nagy hatalmú gonoszokat és követőiket, az álnok kémeket, a bátor katonákat és azokat a hétköznapi embereket is, akik minduntalan belekeverednek a hősök nagyszabású csatáiba.

 http://kolibri.libricsoport.hu/fooldal/konyvek/marvel-studios-szereplok-nagykonyve/


Nyereményjáték

Mostani játékunk során arra vagyunk kíváncsiak, mennyire ismeritek a Marvel univerzum filmjeit, illetve azok szereplőit. Minden állomáson találtok egy idézetet, mely alapján ki kell találnotok, ki mondhatta, majd az illető szuperhős nevét beírni a rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Fontos! A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük; amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review