Melinda Taub: Veronai szerelmesek - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 Könyvmolyképző romantikus
Melinda Taub: Veronai szerelmesek

Melinda Taub: Veronai szerelmesek

2019 Könyvmolyképző romantikus
Rövid leírás:
Mindenki ismeri Rómeó és Júlia történetét, ám ezúttal egy olyan könyvet hozott el nekünk a Könyvmolyképző Kiadó, amely a szerelmések tragédiáját követő időszakban játszódik. Melinda Taub történetében Benvulio és Rozalin történtét ismerhetitek meg, akik együtt próbálják meg elérni, hogy a családjaik ne kényszerítsék őket bele egy előre elredezett házasságba. Tartsatok velünk április 22. és május 1. között, és ha velünk játszotok, megnyerhetitek a kiadó által felajánlott 3 db nyereménypéldány egyikét!

Blogturné Részletek


Kiadó: Könyvmolyképző

Fordító: Mergl-Kovács Bernadett

Műfaj: történelmi, romantikus

Terjedelem: 360 oldal

Bár ​Rómeó és Júlia halálával „borús béke” köszönt Veronára, a Montague-k és Capuletek közötti ősi viszály ismét kiújul – alig telik el két hét, és a két ház tagjai ismét a nyílt utcán csapnak össze. Escalus herceg az újabb „patvarkodó viszály” láttán úgy dönt, hogy a két tehetős család kibékítése csakis egy Capulet és egy Montague házassága révén lehetséges. A Montague-házból az elhunyt barátját gyászoló agglegényre, Benvolióra esik a választása, a kiszemelt ara pedig a Capulet-ház Rozalinja, Rómeó egykori szerelme. A fiatalok megboldogult unokatestvéreikkel ellentétben nem táplálnak gyengéd érzelmeket egymás iránt, ám a közös cél – hogy oltár elé járulás nélkül véget vessenek a városban dúló viszálynak – egyesíti őket. Csakhogy Rómeóhoz és Júliához hasonlóan Rozalin, Benvolio és a herceg számára is hamar világossá válik, hogy a békéhez vezető út nehézségekkel van kikövezve, és hogy Veronában a legváratlanabb helyeken sarjadhat szerelem.
 



Nyereményjáték

Mostani nyereményjátékunkban a Rómeó és Júlia adaptációkkal ismerkedhettek meg. A ti feladatotok az lesz, hogy az oldalon található színész/színésznő fotója alapján megmondjátok, melyik karaktert alakították az adott feldolgozásban. Írjátok be a Rafflecopter megfelelő dobozába a színész, valamint a karakter nevét, így lehetőségetek nyílik megnyerni a kiadó által felajánlott nyereménypéldányt! Jó játékot! Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review