Jeff Wheeler: A tolvaj lánya - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Fantasy Jeff Wheeler Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös
Jeff Wheeler: A tolvaj lánya

Jeff Wheeler: A tolvaj lánya

Fantasy Jeff Wheeler Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös
Rövid leírás:
A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelent meg Jeff Wheeler Királyforrás sorozatának második része március végén. A tolvaj lánya kilenc évvel később veszi fel a fonalat, a főhőseink immár 17 évesek. Owen Kiskaddon még mindig hűséges Severn királyhoz, akinek azonban rendkívül megosztott a hírneve, és rengeteg ellensége akad. A fiatal fiú egyre több titok, cselszövés és olyan játszmák kereszttüzében találja magát, amelyeket még nem tud teljesen kiismerni, miközben az Evie iránt táplált gyengéd érzelmei is összezavarják. Ha kíváncsiak vagytok, hogy mi a véleménye a könyvről a blogturnéban résztvevő bloggereknek, akkor tartsatok velünk, és játsszatok a könyvért.

Blogturné Részletek




Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Varga Tibor

Műfaj: fantasy

Terjedelem: 416 oldal

Harcba száll, ha a kötelesség szólítja, de vajon a szerelemért is képes megtenni? Owen Kiskaddon rabként került a rémséges Severn király udvarába. Aztán, miután elhitette vele, hogy a Forrás kegyeltje, sikerült a házsártos uralkodó kegyeibe férkőznie. Kilenc év telt el azóta, és az egykor bátortalan Owen mostanra magabiztos fiatalemberré cseperedett. Horwath herceg pártfogása alatt sokat tanult harcról és politikáról, és időközben beleszeretett gyermekkori barátjába, a herceg unokájába. De az Owen és Elysabeth Mortimer által elképzelt boldog jövőt beárnyékolja a király ármánykodása. Egy trónkövetelő lépett színre, aki megesküdött, hogy addig nem nyugszik, amíg meg nem kaparintja Királyforrás koronáját. Severn király szembeszáll a veszéllyel, de Elysabethet használja fel ahhoz, hogy tőrbe csalja az imposztort – Owen, aki csupán jelentéktelen szereplő e színjátékban, most arra kényszerül, hogy válasszon kötelesség és szerelem között. A vidéket méregkeverők és kémek járják, a háború a küszöbön áll, és Owennek szörnyű áldozatot kell hoznia, ha távol akarja tartani a fenyegető árnyakat. Vajon szíve a királyt követi, vagy hajlandó mindent kockára tenni a szerelemért? Ismerd meg sorsukat!
 


Nyereményjáték

A legtöbb fantasy könyvhöz hasonlóan a Királyforrás világához is készült térkép, amiket általában a könyvek elején találhatunk meg. Mostani játékunk során arra leszünk kíváncsiak, hogy vajon a térképek alapján felismeritek-e az adott könyvsorozatot. Minden állomáson találni fogtok egy térképet, a feladat pedig annyi, hogy beírjátok a könyvsorozat szerzőjét és nevét a rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.



A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review