Nicolas Barreau: Montmartre-i szerelmes levelek - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Nicolas Barreau Park Kiadó romantikus
Nicolas Barreau: Montmartre-i szerelmes levelek

Nicolas Barreau: Montmartre-i szerelmes levelek

Nicolas Barreau Park Kiadó romantikus
Rövid leírás:
A Park Könyvkiadó jóvoltából idén Valentin-napra is új Nicolas Barreau-történet jelent meg, a szerző és a romantikusok kedvelőinek nagy örömére. Természetesen, a Blogturné Klub bloggerei sem maradhattak ki egy újabb romantikus párizsi kirándulásból. Tartsatok ti is velünk, s a turné végén megnyerhetitek a regény egy példányát.

Blogturné Részletek


Kiadó: Park Könyvkiadó

Fordító: Fodor Zsuzsa

Műfaj: romantikus

Terjedelem: 272 oldal

Fülszöveg:
„Ha becsukódik a boldogság kapuja, kinyílik helyette egy másik.” Amikor felesége, Hélène alig harminchárom évesen meghal, Julien Azoulay-t mélyen lesújtja a gyász. A romantikus vígjátékok szerzője és egy kisfiú, Arthur édesapja úgy érzi, kegyetlenül elbánt vele a sors. Kelletlenül teljesíti a Montmartre-i temetőben nyugvó felesége utolsó kívánságát: írjon neki 33 levelet. A kézzel írt leveleket sorra elhelyezi Hélène sírkövének titkos rekeszében, egy nap azonban mindegyik eltűnik, s a helyükön Julien különös dolgokat talál: egy kőszívet, egy Prévert-verset, két mozijegyet az Orfeusz című filmre. Mit jelentsen mindez? Julien a rejtély nyomába ered…
 

.

Nyereményjáték

A kötet egyik kulcseleme a levél, így - talán kevésbé meglepő módon - a turnéhoz kapcsolódó nyereményjátékban olyan történeteket keresünk, melyekben szintén fontos szerep jut a leveleknek. Minden állomáson találtok egy-egy fülszöveg(részlet)et. A feladat az, hogy megtaláljátok, mely könyv fülszövegét olvashatjátok, s a könyv címét beírjátok a Rafflecopter megfelelő sorába.

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.



a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review