Jessica Day George: Üveg hercegnő - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 Könyvmolyképző Young Adult
Jessica Day George: Üveg hercegnő

Jessica Day George: Üveg hercegnő

2019 Könyvmolyképző Young Adult
Rövid leírás:
Ki szereti a jó kis mesefeldolgozásokat? Hát most itt egy újabb! Az Éjféli bált már sokan ismerhetitek, és végre megérkezett a várva várt folytatás. Rose után Pipacs hercegnőé a főszerep, és egy furcsa párválasztó csereprogramé. Tartsatok velünk Ti is Bretonba, ahol újabb titkok és átkok várhatnak ránk. És ha ügyesek vagytok, még a könyv egy példányát is megnyerhetitek!

Blogturné Részletek


Kiadó: Könyvmolyképző

Fordító: Robin Edina

Műfaj: retelling, YA

Terjedelem: 280 oldal

Az egyik átok… a másikhoz vezet.

Miután hosszú évekig átok kényszerítette, hogy minden éjszaka táncra perdüljön, Pipacs hercegnő esküvel megfogadta, hogy soha többé nem húz tánccipellőt a lábára. Éppen ezért csupán vonakodva vállalkozik arra, hogy részt vesz a királyi csereprogramban, amit édesapja a szomszédos országok uralkodóival együtt ötlött ki.

Először nem is tűnik olyan rossznak az élet a távoli Bretonban, főleg mivel felbukkan egy jóképű herceg, aki a barátságát kínálja… sőt talán még többet is. Ám egy Eleonora nevű szegény szolgálólány is megjelenik a színen, és szemet vet a hercegre. Vajon melyik lány fogja elnyerni a szívét? És vajon ki áll a káprázatos báliruhák és cipellők mögött, amikben a nincstelen Eleonora parádézik a bálokon? Csak Pipacs hercegnő lát át a mágián, ami a királyság összes többi lakóját bűvöletben tartja. Mivel egy átkot már sikerült legyőznie, ő a legmegfelelőbb arra, hogy egy másikkal is megbirkózzon.




Nyereményjáték


Mostani játékunk nem lesz túl nehéz, de azért van benne egy kis csavar. Minden állomásunk megosztunk egy-egy idézetet olyan regényből, aminek az alapját legalább részben valamilyen mese adta. A megfejtésben NEM a könyv címét várjuk, hanem a meséét (vagy az egyik meséét), ami ihlette.

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

1 Hozzászólás: