Varga Judit: Dekor.álom - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
BOOOK Kiadó DIY Varga Judit
Varga Judit: Dekor.álom

Varga Judit: Dekor.álom

BOOOK Kiadó DIY Varga Judit
Rövid leírás:
Ha szívesen ragadsz a kezedbe ecsetet és nem riadsz meg a DIY (csináld magad!) ötletektől, akkor Varga Judit, vagy ahogy az interneten ismerik, Juditu könyve kötelező olvasmány lesz! A Dekor.álom DIY ötleteket és Juditu saját tanácsait is tartalmazza, amivel stílusosabb és rendezettebb életet élhetsz. Vágj bele te is a Blogturné 3 bloggerével együtt, hogy megtudd a dekorálás legfontosabb szabályait, és inspirációkat nyerj egy példányt Juditu szuper könyvéből!

Blogturné Részletek

Varga Judit dekoratőr, lakberendező, a népszerű Juditu blog írója nap mint nap inspirálja változásra, megújulásra olvasóit az otthonteremtés, a divat, valamint az életmód területén. Alkotásai vidám személyiségét és precíz, mérnöki látásmódját tükrözik. Sohasem fogy ki a kreatív ötletekből! Első könyve olyan nőknek szól, akik örömüket lelik az alkotásban, otthonuk szépítésében, a saját kezűleg készült, divatos kiegészítőkben, és akiknek fontos, hogy mindig egyediek és stílusosak legyenek.


A könyvben bemutatott 20 egyszerű, pár lépésben megvalósítható dekoratív ötlet kivitelezésébe a kezdők is bátran belevághatnak. A kötet azonban több mint egy ötletadó DIY-kézikönyv. Sokkal inkább stílus-kalauz, amely a projektekhez kapcsolódó tanácsok, tippek, személyes történetek, a hangulati és inspirációs fotók által, illetve a kulissza-titkokkal együtt betekintést nyújt a Juditu-világba.



Kiadó:  Boook, Budapest, 2017
200 oldal
ISBN: 9786155417320




Évről-évre töretlen népszerűségnek örvendenek a DIY ötletek, hiszen általuk újra felhasználhatjuk a régi, megunt ruháinkat vagy új életet adhatunk bútorainknak, használati tárgyainknak stb. A turnén résztvevő bloggerek blogján találsz egy-egy montázst, amin DIY ötleteket látsz. Mindegyik ötlet valami olyan hétköznapi dologból készült, ami lehet, hogy nálad is megtalálható, de még nem gondoltál arra, hogy mennyi mindent készíthetsz belőle. Pl: műanyag flakon. DIY-ötletelésre fel!

Figyelem! A kiadó csak Magyarország területén belül postáz, a nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésükre, hogy válaszoljon a kiküldött értesítőre, különben automatikusan újat sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai:



0 Reviews:

Post Your Review