Rácz Ráchel: Időtlen - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 BOOOK Kiadó filmregény Rácz Ráchel történelmi fantasy
Rácz Ráchel: Időtlen

Rácz Ráchel: Időtlen

2019 BOOOK Kiadó filmregény Rácz Ráchel történelmi fantasy
Rövid leírás:
A Boook Kiadó gondozásában nemrég megjelent Rácz Ráchel Időtlen című kisregénye. A történelmi fantasy 1900-tól napjainkig mutat be egy szerelmi háromszöget. Amitől különleges ez a kötet, hogy az irodalmi forgatókönyv műfaját eleveníti fel, vagyis filmregény, amely az Y generáció gondolkodására reflektál. A könyvet most három bloggerünk véleményezi, és természetesen ti is nyerhettek egy saját példányt a turné végén.

Blogturné Részletek



Kiadó: Boook Kiadó

Műfaj: filmregény, történelmi fantasy

Terjedelem: 116 oldal

Milyen mértékben van kiszolgáltatva a legintimebb szféra is egy történelmi kontextusnak? Hogyan hatnak a kollektív tudatalattiban lappangó múltbeli traumák a jelen társadalom Y generációjára? A történelmi fantasy 1900-tól napjainkig játszódik, mialatt a szereplők nem öregednek, minden korban ugyanannyi idősek. Natasa, Artúr és Kornél szerelmi háromszöge mentén töredékesen megjelenik a „boldog békeidők”, 1918, a ’30-as évek, az 1944-es nyilas időszak, az ’50-es évek első fele, a gulyáskommunista éra, a ’90-es évek, s végül az online világra áttelepült jelen.
 https://www.boook.hu/hu/shop/racz-rachel-idotlen/



Nyereményjáték

Az Időtlen egy történelmi fantasy, de más típusú fantasyk is léteznek. Nincs más dolgotok, mint a turnéállomásokon található képek alapján kitalálni, melyik fantasyregényre gondoltunk, és beírni a Rafflecopter doboz megfelelő soraiba.

Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!



a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review