Sarah J. Maas: Szárnyak és pusztulás udvara - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Fantasy Könyvmolyképző Kiadó Sarah J. Maas Zafír pöttyös
Sarah J. Maas: Szárnyak és pusztulás udvara

Sarah J. Maas: Szárnyak és pusztulás udvara

Fantasy Könyvmolyképző Kiadó Sarah J. Maas Zafír pöttyös
Rövid leírás:
A Könyvmolyképző Kiadó elhozta nekünk a Tüskék és rózsák udvara sorozat utolsó részét idén januárban. A befejező kötetben Feyre bosszújának és a küszöbön a háborúnak köszönhetően a tetőfokára hág a hangulat. Feyrenek, Rhysnek, és a többieknek mindent meg kell tenniük azért, hogy megnyerjék maguknak a többi udvar támogatását, miközben nem várt helyről bukkannak fel szövetségesek. A Szárnyak és pusztulás udvara méltó befejezése a sorozatnak, Sarah J. Maas ismét rengeteg izgalmas, fordulatos és lélegzetelállító pillanattal ajándékozta meg az olvasóit. Ha szeretnétek Ti is részese lenni az élménynek, akkor tartsatok a turné bloggereivel, és játsszatok a könyvért.

Blogturné Részletek




Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Hetesy Szilvia

Műfaj: fantasy

Terjedelem: 800 oldal

A festményem hazugság volt. Még nem álltam készen. Feyre visszatért a tavasz udvarába, hogy információkat gyűjtsön Tamlin mesterkedéseiről és a Prythian meghódítására törő Hybern királyáról. Veszélyes kettős játékot játszik, és egyetlen apró hiba végzetesen megpecsételheti nemcsak az ő, de az egész világ sorsát. A háború közeledtével pedig el kell döntenie, hogy kiben bízik meg a lenyűgöző, ámde veszedelmes főurak közül, és a legváratlanabb helyeken muszáj szövetségest találnia. A Földet vörösre festi a rengeteg kiontott vér, miközben gigászi hadseregek küzdenek valamiért, ami az egész világ pusztulását hozhatja. A lenyűgöző New York Times és USA Today bestseller sorozat vadonatúj kötete. #1 helyezett a goodreads.com 2017-es szavazásán, Young Adult Fantasy kategóriában.
 



Nyereményjáték

7 ÁLLOMÁS, 7 UDVAR, 7 FŐÚR. A befejező részben fontos szerepet kapnak a főurak, így a játékunk is hozzájuk fog kapcsolódni. Minden állomáson megtaláljátok az egyik főúr nevét, a feladatotok pedig az lesz, hogy kitaláljátok, melyik udvarhoz tartozik. A rafflecopter doboz soraiba tehát a hét udvar egyikét várjuk!
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.




A turné állomásai

  • 02.09. Könyvvilág
  • 02.11. Deszy könyvajánlója
  • 02.13. Kelly és Lupi olvas
  • 02.15. Függővég
  • 02.17. CBooks
  • 02.19. Ambivalentina
  • 02.21. Sorok Között

0 Reviews:

Post Your Review