Catana Chetwynd: Szerelmes pillanatok - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 képregény Könyvmolyképző Kiadó romantikus
Catana Chetwynd: Szerelmes pillanatok

Catana Chetwynd: Szerelmes pillanatok

2019 képregény Könyvmolyképző Kiadó romantikus
Rövid leírás:
Catana rövid kis képregényei szinte vírusként terjednek a neten, nem véletlenül: aranyosak, szeretnivalóak és tutira mindenki tud velük azonosulni. A Könyvmolyképző Kiadó most elhozza nekünk az ezekből a cukiságból összeállított gyűjtemény, a legjobb szerelmes pillanatokkal. Mi jobb is kellene Valentin-napra? Úgyhogy most a Blogturné Klub is beleveti magát Catana és párja hétköznapi boldog pillanataiba, mint egy puha felhőbe. Tartsatok velünk Ti is!

Blogturné Részletek
Kiadó: Könyvmolyképző

Fordító: Benedek Dorottya

Műfaj: képregény

Terjedelem: 160 oldal

„Chetwynd képregényei biztosan megmelengetik és puha, bolyhos takaróba burkolják a
szívedet.” – BuzzFeed

Ami spontán, alkalmi firkálgatásnak indult, az igazi szenzációvá vált, amikor a barátja felrakta Catana Chetwynd rajzait az internetre. Most a Catana Comics képregényei olvasók millióit érintik meg édes humorukkal, amivel könnyű azonosulni. A Szerelmes pillanatok pontosan az, amire a címe utal: egy kapcsolat legjobb pillanatai.


Nyereményjáték

Mostani játékunk természetesen a szerelem jegyében telik! Összeszedtük nektek kedvenc párosaink nevét különböző könyvekből, nektek pedig nincs más dolgotok, mint kitalálni, melyik könyvben szerepeltek - és beírni a könyv címét a Rafflecopter doboz megfelelő soraiba.

Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!

a Rafflecopter giveaway


0 Reviews:

Post Your Review