Iklódi Dóra - Cukormentes örömök - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2019 BOOOK Kiadó Iklódi Dóra receptkönyv
Iklódi Dóra - Cukormentes örömök

Iklódi Dóra - Cukormentes örömök

2019 BOOOK Kiadó Iklódi Dóra receptkönyv
Rövid leírás:
A BOOOK Kiadó jóvoltából megjelent Iklódi Dóra - a Wander. Food. Wonder bloggere - első receptkönyve, Cukormentes örömök címmel. Ennek örömére a Blogturné Klub négy tagja fakanalat ragadott, hogy kipróbálja az inzulinrezisztensek, cukorbetegek és egészséges életmódot folytatók számára összeállított gyűjteményt. Tartsatok velünk és kényeztessétek magatokat egészséges ételekkel!

Blogturné Részletek


Kiadó: BOOOK Kiadó

Műfaj: receptkönyv

Terjedelem: 186 oldal

Fülszöveg:
Amikor valaki megtudja, hogy cukorbetegségben vagy inzulinrezisztenciában szenved, az első gondolatok egyike az, hogy mennyi lemondással jár majd az életmódváltás. A szerző megmutatja, hogy a cukor és egyéb finomított élelmiszerek elhagyása a táplálkozásból nem egyenlő az önsanyargató diétával!
Iklódi Dóra – a Wander. Food. Wonder bloggere, aki maga is IR-es – hetven, többségében hagyományos fogás receptjét gondolta újra a cukormentesség és az egészségtudatosság jegyében. Reggelik, tízóraik és uzsonnák, péksütemények, saláták, főételek és desszertek: egyszerűen és gyorsan összeállítható finomságok könnyen beszerezhető, szezonális alapanyagokból, hogy a rohanó hétköznapokon is saját készítésű, ízletes és egészséges ételekkel kényeztethessük magunkat és családunkat.
A kötetet cöliákiában, laktózintoleranciában vagy tejfehérje érzékenységben szenvedők is haszonnal forgathatják. Emellett ajánljuk a 160 gramm szénhidrát diétát követők részére is.
https://www.boook.hu/hu/shop/ikodi-dora-cukormentes-oromok/




Nyereményjáték


Mostani játékunk során édesítőszereket keresünk. Minden állomáson olvashattok egy leírást, mely alapján ki kell találnotok, milyen édesítőre gondoltunk, majd a helyes választ beírni a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Ha mind a négyet eltaláljátok (vagy legalább megpróbáljátok), esélyetek nyílik megnyerni a Cukormentes örömök egy példányát.
Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!



0 Reviews:

Post Your Review