Emery Lord: Minden velünk kezdődött - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Emery Lord ifjúsági Menő Könyvek romantikus
Emery Lord: Minden velünk kezdődött

Emery Lord: Minden velünk kezdődött

Emery Lord ifjúsági Menő Könyvek romantikus
Rövid leírás:
Újabb lebilincselő Emery Lord könyv jelent meg a Menő Könyvek gondozásában januárban. A Minden velünk kezdődött főhőse a 16 éves Paige, aki barátja elvesztése után a továbblépés reményében új célokat tűz ki maga elé. Miközben legjobb barátnői segítségével új tapasztalatokra tesz szert, rá kell ébrednie, hogy nem minden úgy alakul, ahogy azt eltervezte, azonban ez nem biztos, hogy rosszat jelent. Ha kíváncsiak vagytok arra, hogy miképpen újul meg Paige a történet során, és hogy kerül a képbe az édes kocka fiú, Max, akkor tartsatok a turné bloggereivel és játsszatok a könyv egy példányáért!

Blogturné Részletek




Kiadó: Menő Könyvek

Fordító: Szieberth Ádám

Műfaj: ifjúsági

Terjedelem: 408 oldal

Két éve már, hogy a tizenhat éves Paige Hancock első szerelme vízbe fulladt. Paige végre készen áll, hogy egy második esélyt adjon a középiskolás éveinek, és van egy terve. Először is: randizni Ryan Chase-zel, a fiúval, akit már rég kiszúrt magának – ez a legjobb módszer arra, hogy végre újra normális életet éljen. Második: belépni egy szakkörbe. Ám amikor Ryan kedves, fura unokatesója, Max a gimnáziumba érkezik, és Paige-et a kvízkupa-csapatba invitálja, a lány tökéletes terve összeomlik. Képes lesz szembenézni a félelmeivel, és nyitottan fogadni azt az életet, amilyet magának szánt?
 


Nyereményjáték

Paige álma, hogy forgatókönyvíró legyen, és rengeteg sorozatot néz, amiből sokat tanulhat, így a játék során mi is erre fogunk fókuszálni. Minden állomáson találni fogtok egy híres amerikai sorozatból egy képet és rövid leírást, a feladatotok pedig mindössze annyi lesz, hogy beírjátok a sorozat címét a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.



A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review