Mary Alice Monroe: Déli karácsony - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
családregény General Press
Mary Alice Monroe: Déli karácsony

Mary Alice Monroe: Déli karácsony

családregény General Press
Rövid leírás:
A General Press gondozásában jelent meg Mary Alice Monroe Nyári emlékek sorozatának legújabb része, a Déli karácsony. A könyv a McClellan család szívmelengető történetét meséli el, amely karácsony idején játszódik. A családnak sok megpróbáltatáson kell keresztül mennie, azonban karácsonykor bármilyen csoda megtörténhet, ami reményt ad nekik arra, hogy minden rendbe jöjjön. Ha kíváncsiak vagytok McClellanék történetére, és arra, hogy miképpen kerül a képbe nem is egy, hanem két édes kutya is, akkor tartsatok a turné három bloggerével, és játsszatok a könyvért.

Blogturné Részletek




Kiadó: General Press

Fordító: Chovanecz-Molnár Éva

Műfaj: családregény

Terjedelem: 304 oldal

A karácsonyban mindig van valami varázslatos. A tízéves Miller McClellan mégis úgy érzi, hogy ezen a télen élete legrosszabb napjai várnak rá a szeretet ünnepén. Az édesapjának ugyanis végleg ki kell kötnie a halászhajóját, az édesanyja pedig több munkát is elvállal, hogy el tudja tartani a családot. Így aztán semmi esély sincs arra, hogy Miller megkapja azt a kiskutyát, amire már régóta vágyik. De legalább a bátyja, Taylor hazatér Afganisztánból, és ez igazi karácsonyi ajándék lehet mindannyiuk számára. Nemsokára azonban kiderül, hogy Taylor nemcsak komoly testi sebeket, hanem súlyos lelki sérüléseket is szerzett a háborúban, ez pedig még jobban beárnyékolja a mindennapjaikat. A feszült hangulatban egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy Millernek kell megmentenie az ünnepet… A Dél-Karolina csodálatos tájain játszódó, örök érvényű történet szereplői megértik, mit is jelent igazán a karácsony, közben pedig megtapasztalják az ünnep és a családi kötelékek megtartó erejét.
 




Nyereményjáték

Nemcsak a könyv, hanem a játék főszereplői is a kutyák lesznek. Minden állomáson idéztünk egy-egy olyan könyv fülszövegéből, amelyben fontos szerepet kapnak a kutyák. A feladatotok mindössze annyi lesz, hogy kitaláljátok melyik könyvről van szó, és beírjátok a rafflecopter doboz megfelelő sorába a könyv szerzőjét és címét!

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review