Sherrilyn Kenyon: A ​Hold sötét oldalán - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2018 Athenaeum Kiadó felnőtt paranormális romantikus Sherrilyn Kenyon
Sherrilyn Kenyon: A ​Hold sötét oldalán

Sherrilyn Kenyon: A ​Hold sötét oldalán

2018 Athenaeum Kiadó felnőtt paranormális romantikus Sherrilyn Kenyon
Rövid leírás:
Az Athenaeum Kiadónak köszönhetően a paranormális romantikus könyvek rajongói magyarul is olvashatják Sherrilyn Kenyon népszerű Sötét vágyak vadásza sorozatának folytatását, amelynek 10. része A Hold sötét oldalán címmel jelent meg.

Blogturné Részletek

Kiadó: Athenaeum Kiadó
Fordító: Goitein Veronika
Műfaj: Paranormális romantikus
Terjedelem: 400 oldal

Susan Michaels régen menő riporter volt, de kelepcébe csalták és tönkretették. Most egy jelentéktelen seattle-i újságnál dolgozik, ostoba cikkeket, ír molylepkeinváziókról, ufogyermekekről, és úgy gondolja, ennél rosszabb nem is lehetne az élete… Aztán egy cikk kapcsán elmegy egy állatmenhelyre, ahol az interjúalany vámpírokról handabandázik, Susan pedig az allergiája ellenére befogad egy macskát. Amikor azonban új házikedvencéről kiderül, hogy jóképű és veszélyes alakváltó, a riporternő ráébred, hogy itt nem csak a karrierjéről van szó… Ravyn Kontist, a Vérvadászt azok árulták el, akik a legközelebb álltak hozzá. Háromszáz évet töltött lélektelen harcban a daimonokkal, akik az embereket akarják leigázni. A végső harc csak most kezdődik, és mindkettőjük sorsát egy ember, méghozzá ez a nő tartja a kezében…

  

Nyereményjáték

Most kiderül, hogy mennyire ismeritek a sorozatot. Ha helyesen válaszoltok az állomásokon feltett kérdésekre, akkor megnyerhetitek a kiadó által felajánlott Sherrilyn Kenyon: A Hold sötét oldalán példányát.

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review