J. Daniels: Nyolcbetűs ​szavak - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Insomnia könyvek J. Daniels Libri kiadó New Adult
J. Daniels: Nyolcbetűs ​szavak

J. Daniels: Nyolcbetűs ​szavak

Insomnia könyvek J. Daniels Libri kiadó New Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Újabb new adult könyvvel bővült a Libri Kiadó Insomnia palettája idén nyáron. A Nyolcbetűs szavak egy sorsfordító telefonhívástól kezdve meséli el Sydney és Brian szenvedélyes, titkokkal teli történetét. Ha szeretnétek megnyerni a könyv egy példányát, tartsatok a turné négy bloggerével.


Kiadó: Libri Kiadó
Fordító: Babits Péter
Műfaj: new adult
Terjedelem: 540 oldal

Talán még senkinek sem fordult akkorát az élete, mint Sydney Paige-nek, amikor téves számot hívott. Csak meg akarta mondani a magáét a pasinak, aki összetörte a legjobb barátnője szívét, ehelyett minden elfojtott dühét egy vadidegen nyakába zúdította. Most pedig az egész világ a feje tetején áll, mert a fickónak esze ágában sincs kiszállni a vonalból. Melyik nyolcbetűs szó változtatja meg örökre az életed? Brian Savage olyan életet élt, amit teljes szívéből utált – amíg Sydney vad kirohanása ki nem rántotta a mókuskerékből. A szexi hangú nő hamarosan a szívébe és az ágyába is utat talál, csakhogy Briannek súlyos titkai vannak, és minél közelebb engedi magához Sydet, annál nehezebb megvédenie őt múltbéli hibáinak következményeitől…


 
  



Nyereményjáték



A főszereplőnk, Sydney a szakítása után egy időre pincérnek áll be dolgozni a legjobb barátnője mellé. A mostani játékunkon is ezen a szálon indulunk el, minden blogon egy olyan könyvszereplő nevét találjátok, aki szintén pincérként vagy pultosként dolgozik, a dolgotok pedig mindössze annyi, hogy kitaláljátok, melyik könyvben szerepel. A rafflecopter dobozba tehát a könyv íróját és címét várjuk.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.






A turné állomásai

07.08. Könyvvilág 07.10. Betonka szerint a világ... 07.12. CBooks 07.14. Kelly&Lupi olvas

0 Reviews:

Post Your Review