Vic James: Gilded Cage - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2018 Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös
Vic James: Gilded Cage

Vic James: Gilded Cage

2018 Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Könyvhétre jelent meg Vic James izgalmas disztópiája, ami egy olyan modernkori Angliát mutat be, ahol minden közemberre 10 év rabszolgaság vár, kivéve a különleges képességekkel születő Egyenlőkre. A lehetetlen kötetről a Blogturné Klub 3 bloggere ír véleményt, és a könyv egy példányát is megnyerhetitek.


Kiadó: Könyvmolyképzó Kiadó
Fordító: Szabó Krisztina
Műfaj: disztópia
Terjedelem: 352 oldal

A mágia uralkodik. Mi szolgálunk. Victoria Aveyard és Kiera Cass rajongói most egy fantasztikusan sötét Angliába utazhatnak, ahol a mágiával megáldott arisztokrácia uralkodik, a többiek pedig szolgálni kénytelenek. Mindenki nem lehet szabad. Mindenki nem lehet egyenlő. Mindenki nem menekülhet meg. A modern Nagy-Britanniában mindent a mágiával bírók uralnak. Övék a vagyon, a politika, a hatalom… és persze te. Ha nem abba a bizonyos egy százalékba – a mágikus elitbe – tartozol, akkor tíz évet kell szolgálnod. Ha idősen kezded, nem éled túl, ha fiatalon, sosem lépsz rajta túl. Csakhogy Anglia egyik legpompásabb birtokának kapuja mögött olyan erő rejlik, ami az egész világot felforgathatja. Egy szeretetre és tudásra éhező lány. Abi Anglia legbefolyásosabb családját szolgálja, ám a lelke szabad. Így hát amikor beleszeret a család egyik nemes ifjába, borzalmas döntés elé kerül. A család titkainak feltárása a szabadságát jelentheti, de vajon az árat a szíve fizeti meg? Egy lázadásról álmodó fiú. Abi testvére, Luke egy kegyetlen gyárban tölti rabszolgaéveit. Messze a családjától, borzalmas elnyomásban barátokra lel, csakhogy a barátok elképzelései nyomán mindenét elveszítheti. Luke rádöbben, hogy van valami, ami még a mágiánál is hatalmasabb: a forradalom ereje. Mindeközben egy arisztokrata sötét képességeivel újraformálhatja a világot. Csupán egy árnyék az Egyenlők csillogó világában, ám rejtélyes képességeit senki sem érti. A kérdés csak az, felszabadítani vagy pusztítani fog. Teljen gyorsan az a tíz év…
 
  


NyereményjátékA könyv Angliában játszódik, a köszönet nyilvánításában az írónő is klasszikus angol történetnek nevezi. Éppen ezért most angol játékot játszunk. Az állomásokon találtok 3 képet Anglia nevezetességeiről, ezt kell felismernetek, és beírni a Rafflecopter doboz megfelelő sorába, hogy mely városban található a nevezetesség. Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.
A turné állomásai

07.28. - Sorok Között Könyves Blog 07.29. - Deszy könyvajánlója 07.31. - Spirit Bliss blogja

0 Reviews:

Post Your Review