Rosie Walsh: 7 nap szerelem - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2018 Maxim Kiadó romantikus Rosie Walsh
Rosie Walsh: 7 nap szerelem

Rosie Walsh: 7 nap szerelem

2018 Maxim Kiadó romantikus Rosie Walsh
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



Egy újabb izgalmas és különös történettel bővült a Maxim Kiadó Dream válogatás sorozata. A 7 nap szerelem Rosie Walsh első könyve, és indulásból magasra helyezi a mércét. A Blogturné Klub három bloggerét követve megtudhatod ők hogyan viszonyulnak ehhez a nem mindennapi történethez és versenybe szállhatsz a kiadó által felajánlott könyvért.

Kiadó: Maxim Kiadó
Fordító: Stier Ágnes
Műfaj: romantikus
Terjedelem: 352 oldal


Mikor a fiatal Sarah megismerkedik Eddie-vel, rögtön egymásba szeretnek. A lány egy hét után úgy érzi, az élete végre elkezdődött. És a dolog kölcsönös. Mintha Eddie is rá várt volna. Sarah még soha nem volt ilyen biztos semmiben, ezért amikor Eddie elindul régóta tervezett vakációjára, és megígéri, hogy a reptérről felhívja, Sarah-nak nincs oka kételkedni benne. De a férfi nem telefonál… Sarah barátai azt mondják, felejtse el Eddie-t, de képtelen erre. Tudja, hogy valami történt, kell lennie magyarázatnak. Képtelen elengedni a férfit, és egyre kétségbeesettebben kapaszkodik még a leghalványabb reménysugárba is, hogy kiderítse az igazságot. Ám közben telnek a hetek, a hónapok és az évek. És aztán egyszer Sarah rájön, hogy mégis igaza volt. Van oka Eddie eltűnésének, mégpedig az egyetlen dolog, amit nem osztottak meg a másikkal: egy fájdalmas titok, mely összeköti, de el is szakítja őket egymástól.
 
  



Nyereményjáték



Nyereményjátékunk minden állomásán egy-egy olyan könyvet találtok, melynek cselekménye során az egyik szereplő eltűnik, halottnak nyilvánítják, vagy egyszerűen csak hosszú ideje nem lehet róla semmit sem tudni, de a történet végére épen és egészségesen előkerül. A ti feladatotok az, hogy a Rafflecopter megfelelő dobozába beírjátok a könyvben szereplő eltűnt személy nevét.

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.




A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review