Neil Patrick Harris: A különc varázsló - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2018 Delfin könyvek gyermekkönyv Maxim Kiadó Middle grade
Neil Patrick Harris: A különc varázsló

Neil Patrick Harris: A különc varázsló

2018 Delfin könyvek gyermekkönyv Maxim Kiadó Middle grade
Rövid leírás:
Tudtátok, hogy Neil Patrick Harris gyerekköny-sorozatot ír? A Maxim Kiadó jóvoltából most ti is megismerkedhettek a színész ezen oldalával. Tartsatok velünk július 11. és 15. között, olvassátok el az értékeléseket és a regényhez tartozó extrákat. Vegyetek részt a játékban, ahol megnyerhetitek a kiadó által felajánlott nyereménykönyvet.

Blogturné Részletek


Kiadó: Maxim

Fordító: Bozai Ágota

Műfaj: middle grade, kaland

Terjedelem: 240

Miután Carter korán elveszítette szüleit, nagybátyja, Simlis Mike veszi gondjaiba. A férfinak nincs munkája; kézügyességgel és egyéb bűvésztrükkökkel csal ki pénzt emberektől. Carter mesterien elsajátította Mike bűvésztrükkjeit, de nem hajlandó képességeit lopásra használni, így elszökik gonosz nagybátyjától, és egy álmos New England-i kisvárosba menekül. Itt hamar új barátokat szerez, de ahogy az a jó trükkökkel lenni szokott, a helyzet egy szempillantás alatt megváltozik, amikor a mohó B. B. Bosso és bandája megérkezik a városba azzal a titkolt céllal, hogy mindent ellopjanak, amire enyveskezüket rá tudják tenni. Carter a véletlen vagy a sors révén megismerkedik a helyi illuzionista Dante Vernonnal, és csatlakozik öt vele egykorú, hasonló érdeklődésű bűvészhez. Együtt, és persze varázslattal akarják megmenteni Mineral Wells városát Bosso gonosz hatalmából. A szemfüles szemfényvesztők hat tagja hamarosan kalandra és barátságra talál, és megtudják, mi mindenre képesek.

(Psszt. Szia! Igen, hozzád szólok. Gratulálok, hogy idáig olvastad. Jutalmul elárulok egy kis titkot… Ez a könyv nem egyszerű könyv. Titkok és rejtjelek és kódok, sőt, bűvésztrükkök kincsestára. Szóval olvasd tovább figyelmesen, és nem csak egy történetet fedezel fel… megtanulsz bűvészkedni is!)
 https://www.olvas.hu/termekek/mx1059-a-kulonc-varazslo

Nyereményjáték

Mivel a könyv írója egy ismert színész, ezért most olyan színészeszeket kell kitalálnotok, akik maguk is jó komikus vénával rendelkeznek. Minden állomáson találtok egy képet, a ti feladatotok pedig az, hogy a nevet beírjátok a megfelelő Rafflecopter dobozba. Ha velünk játszotok, megnyerhetitek a kiadó által felajánlott nyereménykönyvet! :)

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review