Amy Plum: Álomcsapda (Álomcsapda #1) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2018 horror Insomnia könyvek YA
Amy Plum: Álomcsapda (Álomcsapda #1)

Amy Plum: Álomcsapda (Álomcsapda #1)

2018 horror Insomnia könyvek YA
Rövid leírás:

Blogturné Részletek



Kiadó: Insomnia Könyvek - Libri
Fordító: Bikics Milán
Műfaj: ya, horror
Terjedelem: 332 oldal

Álmokat ​kértek. Rémálmokat kaptak.
Az emberek többsége könnyen elalszik.
Ez azonban elérhetetlen álom Cata, Fergus és még öt fiatal számára, akik ezért önként részt vesznek egy forradalmian új orvosi kísérletben. Álmatlanságuk olyan súlyos, hogy a kezelés, amit eddig csupán egyetlen tesztalanyon próbáltak ki, az utolsó szalmaszálat jelenti számukra. Ám a béta-csoport esetében a teszt a legkevésbé sem a tervek szerint alakul…
Röviddel azután, hogy a hét fiatalt elaltatják, katasztrófa történik. A fiatalok egy közös álomvilágban találják magukat, és mivel nem emlékeznek a kísérletre, azt se tudják, hogyan kerültek oda.
Míg ennek megpróbálnak a végére járni, iszonyú felismerésre jutnak: csapdába estek egy olyan világban, ahol megelevenednek a legvadabb rémálmaik. A tudatalatti álomvilág irtózatos szörnyei, a múlt elfeledettnek hitt vérfagyasztó titkai kínozzák a kis csapatot. Ismeretlenül is ki kell tartaniuk egymás mellett, hiszen a borzalmakkal csak így nézhetnek szembe.
Ha nem jönnek rá, hogyan küzdjék le az álmaikat, sose fognak felébredni.
https://libri.libricsoport.hu/fooldal/konyvek/alomcsapda/
  

A Libri Kiadó az Insomnia könyvek sorozatában jelentette meg Amy Plum: Álomcsapda című regényét, mely az azonos című sorozat első része. Hét fiatal vesz részt egy kísérletben, akik nem tudnak aludni, insomniában szenvednek. Csakhogy szép álmok helyett saját rémálmaikban találják magukat, ahonnan lehetetlennek tűnik megszökni. Kövesd végig a négy állomásos blogturnét, ha a játék során minden kérdése jó választ adsz, megnyerheted a három nyereménykönyv egyikét a kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték



Filmeket keresünk, amikben jelentős szerepet kapnak az álmok. Minden állomáson találtok egy képet, ami alapján be kell azonosítani a filmet. A rafflecopter doboz megfelelő sorába a film címét kérjük magyar vagy angol verzióban.
A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésre jelentkezni a megküldött e-mailre. Ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz!


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review