Laurelin Paige: Chandler - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2018 erotikus Laurelin Paige Libri kiadó romantikus
Laurelin Paige: Chandler

Laurelin Paige: Chandler

2018 erotikus Laurelin Paige Libri kiadó romantikus
Rövid leírás:

Blogturné RészletekÚjabb kötettel bővültek a Libri Kiadó Insomnia könyvei. Laurelin Paige Fixed sorozatának ötödik részébe, egy újabb romantikus-erotikus történetbe merülhetnek bele a műfaj kedvelői.  Ezúttal a kötet címét is adó Chandler, a fiatalabb Pierce-fiú történetét ismerhetik meg az olvasók, a Blogturné Klub három bloggerét követve pedig versenybe szállhatnak a könyv három példányáért.

Kiadó: Libri Insomnia
Fordító: Horváth M. Zsanett
Műfaj: romantikus, erotikus
Terjedelem: 281 oldal

Jó vagyok az irodában tárgyalás közben, de még jobb vagyok a hálószobában. Sokkal jobb. Már az első találkozáskor lekerül a bugyi bármelyik nőről, akit falrengető orgazmusban részesítek, mielőtt beteszem a taxiba. Vagy akár három orgazmusban is. De többet nem kap, mert még tervezgetni kezdi a jövőt. Az nem nekem való.
Legalábbis eddig nem volt nekem való.
Genevieve Fasbenderig. Öt éve ő az első nő, akivel egy egész éjszakát szeretnék eltölteni. És ő az első nő, aki azt mondta nekem, hogy nem én vagyok számára az ideális, akárhányszor elégítem is ki. Ez a nő rámenős, merész és pokolian makacs, és nagyon magasra teszi a mércét.
De Genevieve Fasbender még nem tudja, mi vár rá…
 
  NyereményjátékMivel a történet a Fixed sorozat ötödik része, nyereményjátékunk is ehhez a sorozathoz kapcsolódik.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a
szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway


A turné állomásai

07.22 - CBooks

0 Reviews:

Post Your Review